2015-11-11 18:06:19
Φωτογραφία για ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. ΚΑΙ... ΑΝΤΕΜΙ!
Το ντόπινγκ αποτελεί... μάστιγα για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητικό και γι’ αυτό το θέμα μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ -εκτός των άλλων- σε συνέντευξη του στην «L'equipe»!

Ο Αλσατός τεχνικός ρωτήθηκε με αφορμή το σκάνδαλο ντόπινγκ που ξέσπασε στη ρωσική ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε η WADA, υπογραμμίζοντας ότι έχει παίξει κόντρα σε αντιπάλους που δεν είναι... κατά του ντόπινγκ! Με τον ίδιο να μην έχει σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο!

Ο προπονητής της Άρσεναλ αναφέρθηκε σε σχετικές καταστάσεις που έχει αντιμετωπίζει ως προπονητής των «κανονιέρηδων» και είπε μάλιστα ότι πρόσφατα δήλωσε πως ηττήθηκε από... ντοπαρισμένο αντίπαλο. Προφανώς εννοούσε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την ήττα με 2-1 στην Κροατία, σε αγώνα που βρέθηκε θετικός ο Άριαν Αντέμι.

«Προσπαθώ να είμαι πιστός στις αξίες που πιστεύω και θεωρώ πως είναι σημαντικές, ώστε να τις “περνάω” και στους άλλους. Στα 30 χρόνια μου ως προπονητής, ποτέ δεν έδωσα τίποτα στους παίκτες μου ώστε να τους κάνω καλύτερους. Ποτέ δεν τους έδωσα κάποιο προϊόν που θα τους βοηθούσε στην απόδοσή τους. Είμαι περήφανος για αυτό. Έχω παίξει ενάντια σε πολλές ομάδες που δεν είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης», ανέφερε σχετικά ο Αρσέν Βενγκέρ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ