2012-05-10 00:01:22
Φωτογραφία για Το Μεγάλο Τρίγωνο Ερμή - Άρη - Πλούτωνα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
   Δείτε τώρα τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά... της Μπέλλας Κυδωνάκη

       

Αυτό το μεγάλο Τρίγωνο που ξεκινάει από τις 9/5 και τελειώνει γύρω στις 15/5 θα φέρει ισορροπία και σταθερότητα. Κυρίως θα ευνοήσει τα ζώδια του Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερω του πρώτου δεκαήμερου. Καθώς επίσης θα ευνοηθούν δευτερευόντως τα ζώδια του Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύων. Τα υπόλοιπα σίγουρα θα συμπαρασυρθούν από την εύνοια των υπολοίπων, αφού αυτό το μεγάλο τρίγωνο θα δώσει την αίσθηση της μεγάλης ασφάλειας και σιγουριάς.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην σας πιάνει άμεσα αλλά τελικά ένα θέμα που σας βασανίζει εδώ και πολύ καιρό μέσα στην καριέρα σας θα δείτε ότι μπαίνει σε φάση επίλυσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμα και το πρόβλημα με έναν Παρθένο ή Αιγόκερω. Το εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα πραγματοποιηθεί με καλύτερους όρους.


.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού θα ηρεμήσετε από τις μεγάλες δυσκολίες και θα αποφορτιστείτε από τις εντάσεις. Θα μπορέσετε να νοιώσετε επιτέλους ασφάλεια και ηρεμία για ένα θέμα που έχετε ξεκινήσει και κυρίως το θέμα ενός παιδιού που σας απασχολεί εδώ και καιρό θα πάρει πολύ καλό δρόμο.

.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νοιώσετε κατά κάποιο τρόπο αδρανείς ή αργοί αλλά τελικά ένα θέμα, κυρίως ερωτικό, θα πάρει με αυτόν τον τρόπο καλύτερη τροπή γιατί θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε κυρίως με έναν Παρθένο ή Αιγόκερω. Η μυστική επικοινωνία που θα ξεκινήσετε με ένα πρόσωπο θα σας εξάψει τη φαντασία, ανεβάζοντας την δημιουργία σας στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ομάδα ατόμων θα είναι με το μέρος σας και εσείς θα μπορέσετε άνετα να λειτουργήσετε σε πολλά θέματα. Επειδή η ενέργεια σας μπορεί να διοχετευτεί σε ένα ταξίδι θα σας κάνει καλό. Το θέμα ενός αμαξιού θα τακτοποιηθεί άμεσα και έγκαιρα. Ένας Παρθένος σας στηρίζει και ίσως να σας πει λόγια που θα σας κάνουν να νοιώσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ

Μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ξεκινάτε μια δημιουργία στην οποία όμως μπορεί να μην είσαστε πολύ ευέλικτοι και διπλωμάτες. Άτομα που πιστεύατε ότι δεν θα σας βοηθήσουν θα δείτε ότι τελικά δεν πρέπει να τα υποτιμάτε και να ανοίγεστε προς όλες τις κατευθύνσεις. Θα δραστηριοποιηθείτε για τα οικονομικά σας και θα έχετε αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαστε από τους ευνοημένους σε γενικές γραμμές οπότε μπορείτε για λίγο να ξεκουραστείτε να απολαύσετε, σταματώντας την κριτική και την ανάλυση. Μπορεί αυτή την περίοδο να συνειδητοποιήσετε την δύναμή σας και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα μάθετε και ένα καλό κομμάτι του εαυτού σας. Ο Αιγόκερως συμπεριφέρεται ερωτικά και εσείς το σίγουρο είναι ότι θα υποκύψετε.

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που ανήκετε στα ζώδια του Αέρα, παίρνετε την δύναμή σας από αυτό το τρίγωνο. Τώρα θα αναγκαστείτε να συνεργαστείτε για να εισπράξετε αυτό που σας αξίζει. Για αυτό ξεδιπλωθείτε ακόμα και εκεί που δεν κατανοείτε. Αν αναλάβετε με ευκολία κάποιες ευθύνες, κυρίως οικογενειακές και άλλες που σας κουράζουν, θα δείτε ότι στο τέλος θα απολαύσετε πολλά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε διατεθειμένοι να αντιληφθείτε τα θέματα των άλλων, να αγκαλιάσετε με ευκολία και αυτό θα σας κάνει να κερδίσετε τελικά και μάλιστα σε ένα οικονομικό οικογενειακό θέμα. Επειδή ζητάτε το απόλυτο, καλό είναι να αρκεστείτε σε ό, τι σας δίνεται και να μην ανεβάζετε τον πήχη σε σημεία που δεν μπορείτε να φτάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πλανητικές πληροφορίες σας συνιστούν υπομονή και ψυχραιμία και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να σώσετε μια δύσκολη σχέση που σας ταλαιπωρεί, κυρίως με έναν Ταύρο. Από την άλλη, τα οικονομικά σας χρειάζονται τάξη, πειθαρχία και ένα οργανόγραμμα που μπορεί να το αντιληφθείτε περισσότερο τώρα και θα το βάλετε σε πράξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στο σπίτι σας τα πράγματα θα καλυτερεύσουν και επιτέλους μπορείτε να ακουμπήσετε για λίγο στα δικά σας άτομα. Κάποιες υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους θα μπορέσετε με ευκολία να τις αναχαιτίσετε. Στην καλύτερη περίπτωση θα βγάλετε και κέρδος. Η ερωτική σας ζωή θα περάσει μια ήρεμη φάση και κυρίως με Σκορπιό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες φιλοδοξίες σας, οι οποίες μπορεί να μην είναι απόλυτα συμβατές με τον ψυχισμό σας αλλά έχετε κρίνει ότι είναι αναγκαίες για την επιβίωσή σας, θα δείτε ότι μπορούν να υλοποιηθούν με την στήριξη κάποιων φίλων σας και αυτό θα σας ευχαριστήσει. Από την άλλη, προσπαθήστε να μην γίνετε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επιτυχημένη επαγγελματική κίνηση θα σας αποφέρει κέρδος και θα σας ξεμπλοκάρει Ένα σημαντικό ακίνητο που μέχρι τώρα δεν σας απέφερε κέρδος τώρα μπορεί να ανοίξουν οι προοπτικές και να βρεθεί λύση. Ένας Ταύρος από την οικογένειά σας θα σας βοηθήσει. Πάντως ευνοείστε εσείς που ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά.

ASTROLOGY.GR 
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ