2015-12-16 08:09:20
Φωτογραφία για Έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων στην ελβετική τράπεζα UBS - Βρήκαν 200 μεγαλοκαταθέτες!
Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο γραφείο της ελβετικής τράπεζας UBS έκαναν... το βράδυ της Παρασκευής οικονομικοί εισαγγελείς και βρήκαν ενδιαφέροντα στοιχεία.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, οι εισαγγελείς βρήκαν πολλά στοιχεία και ταυτοποίησαν τουλάχιστον 200 μεγαλοκαταθέτες!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιο μικρή κατάθεση είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ και η μεγαλύτερη 12 εκατομμύρια! Η εντολή δόθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου και την έφοδο έκαναν οι εισαγγελείς Γιάννης Δραγάτσης, Ελένη Τουλουπάκη και Χ. Ντζούρας.

Κατά την διάρκειά της κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι υπολογιστών και στοιχεία από το γραφείο κορυφαίου μπρόκερ που συνεργάζεται με την UBS. Σε αυτούς βρήκαν αρχεία με αριθμούς λογαριασμών, ονόματα, και ποσά.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι όταν δεν έβρισκαν ποσά στους λογαριασμούς, τους αντιπαρέβαλλαν με αριθμούς λογαριασμών στη λίστας Βεστφαλίας- Ρηνανίας και τότε γινόταν ακριβής ταυτοποίηση!

Με αυτή την κίνηση ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες για να ξεκλειδώσει η λίστα της Ρηνανίας - Βεστφαλίας με τους 10.000 λογαριασμούς και οι εκτιμήσεις είναι ότι μπορεί το Δημόσιο να αποκομίσει έως και 2 δισ ευρώ! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ