2012-05-10 21:15:11
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ... ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-2 *ΒΙΝΤΕΟ*
Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των play offs της Superleague και προσωρινά ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 20’ με σουτ του Επστάιν, ενώ πριν και μετά το γκολ οι Περιστεριώτες έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Κώστα Μήτρογλου να αναδεικνύεται σε μοιραίο παίκτη αστοχώντας σε διαδοχικά τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι αντιστράφηκε, όταν ο Κάρλος στο 50’ ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λυμπερόπουλος έβαλε την ΑΕΚ μπροστά, σκοράροντας αν και πεσμένος εντός περιοχής, ενώ στο 62’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1. Ο Ατρόμητος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 68’ με κεφαλιά του Τόμας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έφτασε τους έξι βαθμούς στα πλέι οφ, έναντι δύο του Ατρόμητου.

ΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές (46’ Κάρλος), Μάκος, Φούντας (56’ Γεωργέας), Καφές, Εγγλέζου (46’ Κλωναρίδης), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Ρίκκα, Βάργκας, Γκούντγιονσεν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης) Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας (63’ Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (73’ Αναστασάκος), Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος (54’ Μπάλλας), Μπρίτο, Μήτρογλου

Στον πάγκο έμειναν οι: Ράντμαν, Οικονόμου, Γιαννούλης, Ζουέλα

Δείτε τα highlights του αγώνα ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ