2012-05-10 22:27:51
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΑΜΕ...
@Αυτό που πρέπει να αλλάξει στο παρόν πολιτικό σύστημα, είναι το παρόν πολιτικό σύστημα._

@Ελπίζω να το καταλάβουν κάποιοι πριν είναι πολύ αργά. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός του ΚΚΕ είναι η Παπαρήγα και τα φερέφωνά της._

@Σαμαρά, η καραμέλα έλιωσε, σταματήστε το πιπίλισμα γίνεστε καταγέλαστοι… Θα μου πεις έτσι όπως γίνατε @Φώτη Κουβέλη, το μυρμήγκι πριν πεθάνει βγάζει φτερά!

@ Παπαρήγα: «Ο λαός να διορθώσει την ψήφο του» Μαζέψτε την ρε παιδιά, γιατί πρόκληση στην πρόκληση, θα φάτε καμιά κατραπακιά και θα σας πάρει καμιά δεκαετία για να συνέλθετε.

@Με ποιο δικαίωμα ρε καθίκια τιμωρείτε τους Έλληνες για να εξυπηρετήσετε τους δανειστές και τους κλέφτες; Γιατί τα δανεικά άλλοι τα φάγανε!

@Ρε ηλίθιοι, δεν τους ενδιαφέρει να σώσουν την Ελλάδα, τις τράπεζες θέλουν να σώσουν ρε βόδια… Στο 21,7% κάλπασε η ανεργία. 53% στου νέους!!!

@29/11/09 800.000 ΝΔκράτες εξέλεξαν αρχηγό τον Σαμαρά μ την εντολή «Αντώνη άλλαξέ τα όλα». Κι ο Αντώνης τα άλλαξε όλα… ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

@Να συνεχίσουμε την Σαμαροβουβουζελική εκδοχή διακυβέρνησης και μνημονιακής πειθαρχίας, περιθώρια υπάρχουν, στο 21,7 είναι ακόμα η ανεργία!

@Με συγκεκριμένη, λέει, πρόταση σε Ντόρα, Καρατζαφέρη και Μάνο θα επανέλθει ο υπό εκπαραθύρωση… Και γαμώ τις κωλοτούμπες!

@O κ. Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ γιατί διαφέρει από τον «εγέρθητι» της ΧΑ, επειδή αντί μαύρης μπλούζας φοράει κουστούμι;
HarryKlynn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ