2015-12-23 15:03:13
Φωτογραφία για Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ! (VIDEO & PHOTOS)
Το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη άνοιξε τις πύλες του για την επίσημη φωτογράφηση των Κεντρικών Σχολών Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια.

Με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια ... γέμισε το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Οι 450 ποδοσφαιριστές των Σχολών μας πάτησαν στο χορτάρι όπου προπονείται καθημερινά η πρώτη ομάδα και φωτογραφήθηκαν στο μεγάλο σήμα με τα 4 αστέρια όπου φωτογραφήθηκε και η πρώτη ομάδα!

Τα παιδιά ανυπομονούσαν για τις επίσημες φωτογραφήσεις τους και οι γονείς που περίμεναν στο κυλικείο καμάρωναν για την σημαντική αυτή στιγμή. Το Ρέντη "πλυμμήρισε" με ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών οι οποίοι φορούσαν τις νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού και ανά Σχολή στήθηκαν μπροστά στο φακό σαν μοντέλα.

Μετά από την φωτογράφηση και των τριών Σχολών όλα τα παιδιά ανέβηκαν στην εξέδρα για μια αναμνηστική ομαδική φωτογραφία αλλά και για να φωνάξουν όλα μαζί "Χρόνια πολλά"! Αξίζει να σημειώσουμε οι Κεντρικές Σχολές τροφοδοτούν κάθε χρόνο με πολλά παιδιά τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας μας.

Δείτε το ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ