2015-12-23 23:53:12
Φωτογραφία για ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΠΕΝ ΜΕ... ΜΑΝΤΖΙΟ!
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Βαγγέλη Μάντζιου στο πρωτάθλημα δεν έχουν αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο Λεβαδειακός, όπως έχουμε αναφέρει κλείνει τον Μπεν.

Ο Έλληνας επιθετικός τον Απρίλιο θα κλείσει τα 33 του, αλλά βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας του.

Η παρουσία του Μάντζιου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ήδη ψαχτεί για τον παίκτη. Σας ενημερώσαμε άλλωστε πως βλέπουν και άλλο Έλληνα επιθετικό και φωτογραφήσαμε την περίπτωση Μάντζιου, όπως έγινε εύκολα αντιληπτό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Παράλληλα ο Λεβαδειακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπεν και το deal αναμένεται να κλείσει στις επόμενες μέρες, με αρκετούς μάλιστα να συνδέουν την περίπτωσή του με αυτή του Μάντζιου. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες έχασε πολύ έδαφος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών), δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος στον Ολυμπιακό κι ο πιθανότερος προορισμός του τη δεδομένη στιγμή είναι η ομάδα της Βοιωτίας.

Παρεμπιπτόντως για τον Μπεν ενδιαφέρθηκαν και οι Καλλονή, Πλατανιάς, ενώ φέρεται να ψάχτηκε και γαλλικός σύλλογος.

Όσον αφορά τον Μάντζιο αρκετά βέβαια θα εξαρτηθούν κι από τα χρήματα που θα ζητήσουν οι «πράσινοι» ώστε να τον παραχωρήσουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ