2015-12-29 19:29:11
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ... ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ!
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, ο Γιάννης Μανιάτης δεν είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για το υπόλοιπο της σεζόν, και ο διεθνής χαφ ψάχνει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, πιθανότατα ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν. 

Το θέμα κολλάει προς το παρών στο υψηλό συμβόλαιο του Μανιάτη (800.000 περίπου είναι οι ετήσιες απολαβές του) και δεν είναι εύκολο κάποια ομάδα να του καλύψει περίπου το μισό συμβόλαιο έως το τέλος της χρονιάς, ειδικά από τη στιγμή που ουσιαστικά είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Μάρτη.

Πολλές ομάδες ακούστηκαν αλλά το εντονότερο ενδιαφέρον είναι από ομάδες της  Serie A. Ιταλικά ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες μιλούν για την Τζένοα, την Τορίνο αλλά και την Σαμπντόρια που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον χαφ του Ολυμπιακού.

Ζητούμενο για τον Γιάννη Μανιάτη είναι στην ομάδα που θα πάει να πάρει χρόνο συμμετοχής για να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά ταυτόχρονα να μην ζημιωθεί στον οικονομικό τομέα.

Όλα δείχνουν πάντως ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η λύση θα βρεθεί σύντομα...  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ