2012-05-11 10:15:10
Φωτογραφία για Ο Schwarzenegger επιστρέφει με 4 ταινίες!
“I ‘ll Be Back” είχε πει ο “Terminator” και, μετά το πέρασμά του από την πολιτική, πράγματι επέστρεψε στην υποκριτική. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger διεκδικεί και πάλι μια θέση στον κόσμο του θεάματος με τέσσερις νέες ταινίες. Ο αυστριακής καταγωγής πρώην bodybuilder θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Ten”, η οποία αναφέρεται σε μια επίλεκτη μονάδα των αμερικανικών δυνάμεων που μάχεται για την εξάρθρωση των καρτέλ ναρκωτικών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Daily Variety.

Τους τελευταίους μήνες ο Schwarzenegger “συμμαχεί” με έναν παλιό του φίλο και συνάδελφο, Sylvester Stallone, για την ταινία “The Tomb” του σκηνοθέτη Mikael Hafstrom, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013.

Επίσης, συμπρωταγωνιστεί στην ταινία “The Expendables 2”, πάλι με τον Stallone, που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο. Τέλος, υποδύεται έναν σερίφη μιας μικρής πόλης που μάχεται κατά των καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού στην ταινία “The Last Stand”, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ