2012-05-11 16:36:05
Φωτογραφία για Jessica Alba: της βγάζουμε το καπέλο!
Η Jessica Alba τείνει να μετατραπεί στο απόλυτο fash-icon του ανδρόγυνου look 7 στις 10 από τις τελευταίες εμφανίσεις της ανά τον κόσμο παίζουν με το ανδρικό στοιχείο. Η πανέμορφη λατίνα ηθοποιός και μητέρα 2 παιδιών, βέβαια- είναι προικισμένη με ομορφιά που δύσκολα θα την κάνει να χάσει τη θηλυκότητά της ότι και να φορέσει.

Τη βλέπουμε εδώ να δίνει μαθήματα στυλ με λευκό παντελόνι και φουλάρι από το Zara, πουκάμισο και από πάνω βαμβακερό πουλόβερ και τα δύο από το Topshop. Το ήσυχο, κλασικό και μονοχρωμετικό της look απογείωσε με το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ: ένα ψάθινο καπέλο fedora του label Tory Burch ενώ κράτησε μία τσάντα Proenza Schouler PS1. Καθαρές, αυστηρές γραμμές σε ουδέτερη παλέτα, συνδυάζονται με ένα ζευγάρι creme-nude μυτερές γόβες Casadei, τις οποίες φαίνεται να μην αποχωρίζετε ποτέ.

To ντύσιμό της, απόλυτα κολακευτικό χωρίς υπερβολές, προσθέτοντας ένα νεανικό twist στο σύνολό της. Chic και απλή ταυτόχρονα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με μαλλιά και μακιγιάζ σε φυσικούς όσο το δυνατόν περισσότερο τόνους. Υποδειγματικό στυλ όπως πάντα!
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ