2016-01-25 13:58:08
Φωτογραφία για ΣΔΟΕ: Στο μικροσκόπιο 100 Έλληνες σκιέρ που έκαναν Χριστούγεννα στις Άλπεις
Στο στόχαστρο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μπήκαν 100 και πλέον Έλληνες σκιέρ που εξάσκησαν το αγαπημένο τους σπορ στην Κουρσεβέλ και το Βαλ ντ' Ισέρ Στόχος είναι να διερευνήσουν αν πίσω από τις πολυτελείς διακοπές τους στα κοσμοπολίτικα θέρετρα των Άλπεων υπάρχουν ίχνη... φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στον περσινό ανάλογο έλεγχο που έκαναν έβγαλαν... λαυράκια! Μάλιστα, για να διαπιστώσουν αν τα έξοδα των πολυτελών χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στα πανάκριβα χειμερινά θέρετρα δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους, χρειάστηκε να ταξιδέψουν και στην Κουρσεβέλ. Εκεί οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορείων και κοσμηματοπολειών μαρτύρησαν ότι οι Έλληνες είναι από τους καλύτερους πελάτες τους και αποκάλυψαν όλες τις αγορές που έκαναν.

Επειδή, όμως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα νέα κυκλοφόρησαν, όσοι θέλησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να «δραπετεύσουν» για λίγο στις Άλπεις αποφάσισαν να αλλάξουν θέρετρο. Έτσι φέτος, οι Έλληνες σκιέρ των Άλπεων «μετακόμισαν» από την Κουρσεβέλ στην Βαλ ντ' Ισέρ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ