2012-05-12 11:47:13
Φωτογραφία για Κατάληψη στις λίστες των μπεστσέλερ κάνει ένα «πορνό για μαμάδες»
Αναπάντεχη επιτυχία είχε η ερωτική τριλογία μίας άγνωστης ως τώρα Βρετανής συγγραφέως και μέχρι πρότινος τηλεοπτικής παραγωγού, της Ε.Λ.Τζέιμς, η οποία θέλησε να γράψει χωρίς να έχει φοβερές φιλοδοξίες μία περισσότερο πικάντικη εκδοχή του Twilight και βλέπει πλέον το έργο της στην πρώτη θέση των κυκλοφοριών αλλά και στη λίστα των λογοκριμένων από βιβλιοθήκες.

Το βιβλίο της, οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρίζου» («Fifty shades of grey»), διηγείται την ιστορία μίας φοιτήτριας και ενός πάμπλουτου και μυστηριώδη επιχειρηματία.

Η σχέση τους μετατρέπεται σε ερωτική και παίρνει έναν έντονα σαδομαζοχιστικό χαρακτήρα. Οι δύο πρωταγωνιστές όμως, η Αναστάσια και ο Κρίστιαν, δεν μπορούν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο όμως το παρελθόν καταδιώκει και τους δύο.

Η Τζέιμς έγραψε το βιβλίο σαν fan fiction, δηλαδή σαν μία παραλλαγή που την γράφουν οι φαν μίας σειράς, και το κυκλοφόρησε η ίδια σε ηλεκτρονική μορφή έξω από το εκδοτικό κύκλωμα

Προς έκπληξή της άρχισε να πουλά και να ακούγεται στις ΗΠΑ. Σύντομα κυκλοφόρησε και σε έντυπη έκδοση και ανέβηκε πλέον στην πρώτη θέση του καταλόγου των New York Times στα μυθοπλαστικά έργα για ενηλίκους. Την δεύτερη και τρίτη θέση έχουν πλέον οι δύο συνέχειες που έγραψε η ίδια.

Οι εκδότες, από την πλευρά τους, αναφέρει το in.gr, έσπευσαν να αγκαλιάσουν την αγορά των ερωτογραφημάτων που ανοίγεται μετά την επιτυχία της Τζέιμς. Συζητιέται πλέον και η μεταφορά στο Χόλιγουντ· η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια αναζητάται….

tsantiri.gr

---

Χάσε εύκολα και γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι το καλοκαίρι με την εντυπωσιακή ΔΙΑΙΤΑ ΝΤΟΥΝΚΑΝ που κάνει πάταγο σε όλο το κόσμο! Κατέβασέ την από ΕΔΩ

---
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ