2012-05-12 11:46:40
Φωτογραφία για Πρώτο βήμα θετικό για την Red Bull
Χωρίς προβλήματα κύλησε η πρώτη ημέρα δράσης στη Βαρκελώνη για τη Red Bull Racing. 

Οι Sebastian Vettel και Mark Webber κάλυψαν συνολικά 113 γύρους στο σιρκουί της Catalunya, δοκιμάζοντας αναβαθμίσεις και αναζητώντας το ιδανικό στήσιμο ενόψει της μάχης της pole position.

«Δεν ήταν κακή μέρα – είχαμε πολλά να κάνουμε. Δοκιμάσαμε κάποια νέα μέρη, πράγμα όχι ασυνήθιστο για τη Βαρκελώνη. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Καλύψαμε πολλούς γύρους και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας. Ο άνεμος επηρέασε πολύ τα πράγματα σήμερα, κάποια μονοθέσια έβγαιναν εκτός πίστας ενώ και η θερμοκρασία του οδοστρώματος, μπορεί να ανέβει πολύ κι αυτό να κάνει το μονοθέσιο να γλιστρά. Τα πράγματα δείχνουν παρόμοια με πέρυσι και το πιθανότερο είναι να δούμε αρκετά pit stop κατά τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Από την πλευρά του ο Αυστραλός είπε: «Χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να βρεις τη σωστή ισορροπία εδώ
. Είδαμε στο τέλος της δεύτερης περιόδου πως πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά την κατάλληλη στιγμή για να πετύχεις μία καλή επίδοση. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο αύριο, ώστε να δουλέψουμε πάνω στον ένα γρήγορο γύρο. Δοκιμάζουμε διάφορα σε αυτές τις περιόδους ελεύθερων δοκιμών και θα δούμε τι θα έχουν για εμάς αύριο ο Adrian (Newey) και η υπόλοιπη σχεδιαστική ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος πόσα pit stop θα χρειαστούν την Κυριακή αλλά σίγουρα δεν θα είναι λίγα. Η μαλακή γόμα είναι πιο βολική στην οδήγηση αλλά η στρατηγική θα παίξει καθοριστικό ρόλο εδώ».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ