2016-02-17 08:32:15
Φωτογραφία για Το Φροντιστήριο Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, οι υποψήφιοι Κατηχητές & Κατηχήτριες του... Φροντιστηρίου Στελεχών της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους επισκέψεων, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Συγκεκριμένα τα 65 στελέχη που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους, τα Κατηχητικά Σχολεία με παιδιά των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού & του Γυμνασίου που λειτουργούν στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας, να ανταλλάξουν ιδέες και να πάρουν μαζί τους το έντυπο υλικό που δίδεται σε κάθε συνάντηση στα παιδιά.

Ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε η επίσκεψή τους στον Ιερό Ναό, όπου ο εφημέριος του Ναού π. Μαυρουδής Γκούμας, τους μίλησε για την ακολουθία του Αγίου Βαπτίσματος και τους συμβολισμούς του Μυστηρίου.

Μετά το πέρας του μαθήματος τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα κέρασμα και να ενημερωθούν για τις καινοτόμες ποιμαντικές δράσεις της Ενορίας από τον Προϊστάμενο της Ευαγγελίατριας π. Γεώργιο Γεωργακόπουλο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ