2016-02-19 12:01:12
Φωτογραφία για ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: «ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Για προσπάθεια δημιουργίας μιας «καθεστωτικής πραγματικότητας στο κράτος» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος. «Πρόκειται για λογική κομματικής κυριαρχίας του κράτους... Γίνεται μια προσπάθεια άλωσης του κράτους με έφοδο κατά των ανεξάρτητων αρχών που αμφισβητούνται, με τον τρόπο για την αδειοδότηση των καναλιών, τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να το δεχθεί αυτό. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει μια καθεστωτική πραγματικότητα στο κράτος και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε θα είμαστε απέναντι».

«Πρόκειται για λογική κομματικής κυριαρχίας του κράτους... Γίνεται μια προσπάθεια άλωσης του κράτους με έφοδο κατά των ανεξάρτητων αρχών που αμφισβητούνται, με τον τρόπο για την αδειοδότηση των καναλιών, τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ, τον τρόπο αλλαγής των διοικήσεων στα νοσοκομεία... Είναι διάχυτη η εντύπωση κομματικής εφόδου στο κράτος» επισήμανε.


Σύμφωνα με το βουλευτή της Ν.Δ., «Το άναρχο τοπίο στα ΜΜΕ δεν μπορεί να γίνει άσκηση αυθαιρεσίας με βάση μια διαβλητή έκθεση άγνωστου Ινστιτούτου. [...] Μπαίνει στην μπάντα το ΕΣΡ, θα έχουμε προβλήματα στα δικαστήρια» προειδοποίησε.

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις σημείωσε ότι «βρίσκονται ουσιαστικά απέναντι στους ίδιους τους εαυτούς τους, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ». «Παραπλάνησαν τους έλληνες πολίτες κι αυτός είναι ο πρώτος λόγος των μεγάλων κινητοποιήσεων. Υπάρχουν και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μια αντίδραση στην εξαπάτηση ενός έτους» πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, «Ο κ. Σγουρίδης είπε μια αλήθεια, δεν ξέρω αν του ξέφυγε ή το είπε συνειδητά». Τόνισε δε: «Δεν θα μπορεί να λύσει τα προβλήματα ο πρωθυπουργός όσο περνάει ο καιρός, και δεν θα μπορέσει να κερδίσει την αξιοπιστία του».

Σε ό,τι αφορά τη μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταλόγισε ερασιτεχνισμό στον Νίκο Τόσκα. «Ήταν κομματικό το κριτήριο για τη μετακίνηση Σφακιανάκη, πρόκειται ουσιαστικά για ξήλωμα δια της αναβαθμίσεως του σε ένα νευραλγικό τομέα» δήλωσε και διερωτήθηκε: «Είναι ένδειξη σοβαρής κυβέρνησης όταν μια μετάθεση παίρνει τέτοιες διαστάσεις;»

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ