2016-03-02 00:44:13
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ... «ΜΟΝΟ» Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια... συμβολική κίνηση μέσω του Sport24.gr καλεί τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δείξουν σε όλους ότι η όποια αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι "η αντιπαλότητα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει εντός γηπέδου" απηύθυνε πρόσκληση (και όχι πρόκληση όπως τόνισε ο ίδιος) στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για ένα… μονό.

"Αν είναι προσωπικό το ζήτημα ας το λύσουμε με ένα μονό μεταξύ μας, αφού και οι δύο αγαπάμε το μπάσκετ κι ας περάσουμε το σωστό μήνυμα, ότι δηλαδή αντιπαλότητα υπάρχει μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών", είπε ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων".

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε:

- Να περιμένουμε δηλαδή την ίδια τακτική και συμπεριφορά από εσάς;

"Το σύνθημά μου είναι ότι η όποια αντιπαλότητα πρέπει να περιορίζεται στα σαράντα αγωνιστικά λεπτά
. Ούτε στα δελτία Τύπου, ούτε στις κάμερες, ούτε στις ανακοινώσεις, ούτε με δηλώσεις ή καταγγελίες που μόνο κακό κάνουν. Να σας πω κατι; Στον Παναθηναϊκό ουδέποτε αναζητήσαμε «φαντάσματα» ούτε και δημιουργήσαμε εχθρούς. Προσωπικά δεν έχω τίποτε με κανέναν. Να φανταστείτε δε θα έλεγα όχι στο να προσκαλέσω τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο σ’ έναν αγώνα one on one, ένα… μονό όπως συνηθίζουμε να λέμε".

-Για να λυθεί η παρεξήγηση; Κάνετε χιούμορ φυσικά "Κανένα χιούμορ ούτε και προσβάλω… Δε θέλω να παρερμηνευτεί αυτό που λέω. Μέσα από το μπάσκετ, που τόσο αγαπάμε ας περάσουμε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εκτός παρκέ. Αν έχει… προσωπικά μαζί μου ας το λύσουμε έτσι. Θα είναι μια συμβολική κίνηση καθώς θα περάσουμε το μήνυμα που πρέπει. Αν λοιπόν λύνεται το πρόβλημα με ένα μονό, αρκεί να σταματήσει αυτός ο «χαρτοπόλεμος» με τις ανακοινώσεις και το ανούσιο παιχνίδι των δηλώσεων, ας το κάνουμε. Θα προσφέρουμε πολύτιμη υπηρεσία στους Έλληνες φιλάθλους. Είναι πρόσκληση και όχι πρόκληση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ