2016-03-02 00:49:15
Φωτογραφία για Ιμάμης στην Δανία: Να λιθοβολούνται έως θανάτου οι μοιχαλίδες
Την ποινή του θανάτου θέλει για τις μοιχαλίδες ο ιμάμης του τζαμιού της πόλης Grimhøj κοντά στο Aarhus Σύμφωνα με την εφημερίδα Berlingske, το δημοσίευμα της οποίας αναπαράγει το πρακτορείο Sputnik, κρυφή κάμερα του δανέζικου καναλιού TV2 αποκάλυψε ότι ο ιμάμης Abu Bilal διδάσκει σε γυναίκες και παιδιά πως η πρέπουσα με βάση το Ισλάμ τιμωρία για τις μοιχαλίδες είναι ο θάνατος δια λιθοβολισμού.

"Αν η μοιχαλίδα είναι παντρεμένη πρέπει να λιθοβολείται, αν είναι κορίτσι πρέπει να μαστιγώνεται", υποστηρίζει ο Abu Bilal.

Όταν το απόσπασμα από την ομιλία προβλήθηκε στην δανέζικη τηλεόραση, εκπρόσωπος του τζαμιού σημείωσε ότι απλά ο ιμάμης διάβαζε κεφάλαια από το Κοράνι.

Σύμφωνα με το Sputnik, το 2014 στον Abu Bilal επιβλήθηκε πρόστιμο 75.000 κορώνες Δανίας (πάνω από 10.000 ευρώ) επειδή καλούσε τους πιστούς στο τζαμί του Βερολίνο να σκοτώσουν τους Εβραίους.

Μεγάλος αριθμός νέων που συνδέονται με το τζαμί πιστεύεται ότι έχουν ταξιδέψει στην Συρία και το Ιράκ για να ενταχθούν στο ISIS, υπογραμμίζει η Berlingske. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ