2016-03-03 09:18:15
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΚΑ... ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει στο στόχαστρο της Γιουβέντους, ενώ και η Ρόμα παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Το όνομα του διεθνή μέσου των ερυθρόλευκων θα παίξει για πολλές ομάδες. Από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι. Ο Κώστας Φορτούνης έχει κάνει μια γεμάτη χρονιά η οποία μάλιστα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η μικρή του ηλικία, το γεγονός ότι απέδωσε καλά σε ευρωπαϊκά ματς αλλά και φυσικά το ότι είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας έχει αναγκάσει αρκετούς ευρωπαϊκές ομάδες να τον έχουν από κοντά.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, λοιπόν, η Γιουβέντους ήδη τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα δεν είναι μόνο η «βέκια σινιόρα» που τον έχει στα υπόψιν αλλά και η Ρόμα (των Μανωλά, Τοροσίδη) που παρακολουθεί την περίπτωσή του. Πάντως δεν έχουν περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα χρήματα που μπορεί να φτάσει μια πιθανή μεταγραφή του.

Ομως και μόνο το γεγονός ότι ο Φορτούνης ακούγεται για την Γιουβέντους δείχνει το που μπορεί να φτάσει η μεταγραφή του το καλοκαίρι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ