2012-05-13 17:43:54
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ Η ΩΡΑ ΣΟΥ... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!
Η καταπληκτική πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα χρειάζεται μια... κούπα για να ολοκληρωθεί ιδανικά! Το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον αποψινό τελικό (21:00, ΕΤ1 και Novasports 1) χωρίζει τους ερυθρόλευκους από την κορυφή της Ευρώπης, αλλά τα... "παιδιά" του "Ντούντα" είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν και αυτό.

Η ομάδα που αμφισβητήθηκε όσο καμιά άλλη βρίσκεται, κόντρα σε προγνωστικά και εκτιμήσεις ειδικών και μη, στις δυο καλύτερες της Ευρώπης. Η ομάδα-θαύμα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, το απόλυτο αουτσάιντερ της φετινής διοργάνωσης, έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο από το απόλυτο φαβορί, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η λογική «λέει» πως η πανάκριβη και πολύπειρη ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Όμως ο νεανικός, άπειρος αλλά ενθουσιώδης και σαφώς πιο «τρελαμένος» για τίτλους Ολυμπιακός έχει καταργήσει φέτος τους νόμους της λογικής. Πολλές φορές μάλιστα, με πιο πρόσφατη αυτή το βράδυ της Παρασκευής στον ημιτελικό κόντρα στην επίσης πολύ δυνατή Μπαρτσελόνα.


Απαλλαγμένοι από το άγχος, με πλήρη επίγνωση του τι έχουν καταφέρει και αποφασισμένοι να γράψουν τον καλύτερο επίλογο στη φετινή ονειρική πορεία τους, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους και να κάνουν ξανά περήφανο τον κόσμο τους . Αν κερδίσουν, θα πρόκειται για την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων, αλλά και πολύτιμες εμπειρίες που στο εγγύς μέλλον θα τον βοηθήσουν να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η απουσία του Έισι Λο είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα και γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος εν όψει των τελικών. Η ΤΣΣΚΑ, που θέλει να κάνει απόσβεση στα... πολλά εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για α φτάσει στον έβδομο ευρωπαϊκό της τίτλο, δεν έχει ανάλογα προβλήματα, καθώς μόνο ο Βίκτορ Χριάπα δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Λαμόνικα (Ιταλία), Μαρτίν (Ισπανία) και Σαχίν (Τουρκία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ