2016-04-08 10:58:16
Φωτογραφία για ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕΝ,  ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΔΕ
Τα χθεσινά (7/4) αποτελέσματα της Ευρωλίγκας δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να ελπίζει σε κάτι, ο αποκλεισμός του είναι δεδομένος από τα πλέι οφς και απόψε στο ΣΕΦ (21:45, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2) θ'αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σ'έναν αγώνα γοήτρου, αφού και οι Μοσχοβίτες τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο.

Στο λιμάνι όμως παρά την απογοήτευση που υπάρχει, θέλουν τη νίκη για να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας πουη αλλιώς είχε μάθει και... πικράθηκε με τον φετινό αποκλεισμό. 

Ακόμα και σήμερα, τα προβλήματα πάντως δεν αφήνουν την ομάδα, αφού ο Σφαιρόπουλος κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει την ομάδα χωρίς  τους Ματ Λοτζέσκι και Γιώργο Πρίντεζη, που δεν είναι 100% έτοιμοι και θα έμπαιναν στη… μάχη, μόνο στην περίπτωση που υπήρχαν πιθανότητες πρόκρισης. 

Ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα στο ΣΕΦ, όσοι και αν είναι αυτοί, θα βρεθούν για να χειροκροτήσουν την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και να εκφράσουν τη στήριξή τους
. Έτσι πρέπει, γιατί πολύ απλά δεν αξίζει τίποτα λιγότερα σ'αυτή την ομάδα... Το ΣΕΦ θα έπρεπε να είναι ήδη sold out, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δε θα δώσει εντυπωσιακό παρών Από εκεί και πέρα όμως, είναι αρκετοί αυτοί που πρέπει να δουν τι πήγε φέτος λάθος στην ομάδα, και ας αφήσουν στην άκρη τις ατάκες του στιλ "δεν έχουμε κλείσει συμβόλαιο με τα πλέι οφς και τα φάιναλ φορ". 

Σαφώς και δεν έχεις κλείσει, αλλά όταν είσαι Ολυμπιακός, για να μην περάσεις τουλάχιστον στα πλέι οφς σημαίνει ότι έχει κάνει και εσύ τεράστια λάθη, τόσο σε σχεδιασμό, όσο και σε επιλογές κτλ κτλ (για να μην προχωρήσουμε παραπάνω)...

Να σας το πω και αλλιώς; ΝΑΙ, ο πιο δύσκολος όμιλος ever, αλλά αν δεν έβγαζες μόνος σου τα μάτια σου με την... 20άρα από την Ζαλγκίρις και την Μπάμπεργκ (εις διπλούν) θα είχες περάσει και με πλεονέκτημα έδρας ακόμα και απ'αυτόν τον όμιλο... Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Γι'αυτό λοιπόν, χειροκρότημα, αγάπη και στήριξη στην ομάδα, αλλά και ώρα να πάνε στην άκρη τα πείσματα και οι εγωισμοί και να παραδεχτεί ο καθένας τα λάθη του... Μόνο έτσι το πάθημα θα γίνει μάθημα!  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ