2016-05-12 09:00:47
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΑΕΚ... ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ!
Για την σειρά των ημιτελικών κόντρα στην ΑΕΚ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός, μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα θα δουλέψει τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να παίξει με πάθος στους τελικούς και με ενέργεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του Θρύλου στο «Gazzetta.gr»:

Για τη σειρά παιχνιδιών με την Ένωση: 

«Πιστεύω πως η ΑΕΚ αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι που ήταν λίγο σχετικά νωθρή μέσα στο γήπεδο, στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν πολύ δυνατή. Μας δυσκόλεψε και στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ και στο τρίτο στην έδρα της. Η άμυνα που παίζει η ΑΕΚ σίγουρα μπορεί να την παίξει κι ο Παναθηναϊκός στους τελικούς και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε απόφαση όλοι οι παίκτες να εκτελέσουμε είτε με drive είτε με σουτ για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

Στο Game 3 κάναμε λίγο άσχημο ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά πήγε ακόμα και στους 17 πόντους. Εμείς συνεχίσαμε πιο δυνατά με περισσότερη ενέργεια. Περισσότερο πάθος σε φάσεις διεκδικημένες. Στην άμυνα, στην επίθεση. Καταφέραμε σιγά-σιγά να ροκανίσουμε τη διαφορά και στο τέλος να περάσουμε μπροστά και να πάρουμε τη νίκη».


Φαβορί για την πρόκριση στον άλλο ημιτελικό είναι ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η σειρά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα: 

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην άλλη ημιτελική σειρά. Εμείς, από κει και πέρα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού κι ο αντίπαλός μας στον τελικό. Εμείς έχουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Θα δουλέψουμε όλες αυτές τις μέρες να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε με ενέργεια και πάθος».  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ