2016-05-13 21:43:26
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...
Οι παίδες του Θρύλου σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αφού κέρδισαν τον Α.Ο. Καλαμάτα ‘80 με 3-0 σετ

Η ομάδα βόλεϊ παίδων του Ολυμπιακού, επικράτησε του Α.Ο. Καλαμάτα ‘80 με 3-0 σετ (25-19, 25-23, 25-23) στην δεύτερη ημέρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, κάνοντας έτσι δυο τις νίκες της, κάτι που σημαίνει ότι οι παίδες διατηρούνται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Σάββατο στις 12:00 θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της ομάδας, απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης, ο νικητής του οποίου θα στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας.

Στο πρώτο σετ οι παίδες του Θρύλου, μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και το κέρδισαν σχετικά εύκολα, χτυπώντας την Καλαμάτα στο αδύνατο σημείο της, που ήταν η υποδοχή. Με απόλυτη συγκέντρωση στο σερβίς κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν αρκετούς άσσους αλλά να χαλάσουν και τις επιθέσεις των αντιπάλων τους.


Στο δεύτερο σετ ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι, μιας και η Καλαμάτα βελτίωσε την υποδοχή της, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να έχει την υπεροχή και να διατηρεί ένα προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι το τέλος.

Στο τρίτο σετ η Καλαμάτα ήταν αυτή που μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι μπορούσε από τον αγώνα και να επαναλάβει την ολική επαναφορά που έκανε στην πρώτη αγωνιστική με τον Πήγασο (από 2-0 σετ ισοφάρισε 2-2), σήμερα όμως έπαιζε με τον Ολυμπιακό και παρά τα πολλά λάθη τα οποία φόρτωναν άγχος τους παίκτες μας, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και τελικά κατάφερε έστω και με περισσότερο άγχος να πάρει και το τρίτο σετ, κερδίζοντας έτσι τον αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησε απο κοντά και ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ερυθρόλευκης Ακαδημίας Βόλεϊ, κ. Σπύρος Σαραντίτης ο οποίος στο τέλος του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρει τους μικρούς αθλητές του Θρύλου.

Α.Ο. Καλαμάτα ‘80 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3

Τα σετ : 19-25 (25’), 23-25 (30’), 23-25 (25’)

Α.Ο. Καλαμάτα ‘80 (Γ. Σουρή): Βλάσσης, Χανδρινός Σ., Καμμεντίδης, Βλάσσης Χρ., Σκαρτσιλής Γρ., Μαργέτης, Τζανετέας, Βλάσσης Παν., Σκαρτσιλής Π., Κωτσάκης Χρ., Βραχάτης, Πανόπουλος, Ξυνός, Χανδρινός Αρ.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Κ. Καμπερίδης): Μπαρμπούνης, Μπεζάνι, Μαγγανάς, Μελιγγιώτης, Μαζωνάκης, Συναδινός, Ζωγραφάκης, Στράτος, Μελιάδης, Θεοδώρου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ