2016-06-04 00:12:26
Φωτογραφία για Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Ακαδημία Ρομποτικής - Εκδήλωση στο ΝΟΗΣΙΣ
Η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ διοργανώνει στο χώρο του ΝΟΗΣΙΣ το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00π.μ. ανοιχτή εκδήλωση σχετικά με την Εκπαιδευτική Ρομποτική και τη Μάθηση.

Το θέμα της ομιλίας θα είναι: «Εκπαιδευτική Ρομποτική: Ανοιχτές ερωτήσεις και νέες προκλήσεις»

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ Δημήτρης Πνευματικός, Αναπληρωτής Καθηγητής της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Επιστήμες της Αγωγής».

Στην συνέχεια ο επιστημονικά υπεύθυνος κ Νικόλαος Φαχαντίδης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου  Μακεδονίας, θα παρουσιάσει τους στόχους των δράσεων της Ακαδημίας Ρομποτικής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Αθανάσιος Κοντονικολάου, Γενικός Διευθυντής του ΝΟΗΣΙΣ παρουσιάζοντας και την συνεργασία του ΝΟΗΣΙΣ με την Ακαδημία Ρομποτικής από την νέα σχολική χρονιά.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απευθείας σύνδεση με το χώρο διεξαγωγής του της πρώτης φάσης του διαγωνισμού της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής. Στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν ομάδες από την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οι οποίες θα μας παρουσιάσουν την προσπάθειά τους για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής (WRO).

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα δοθούν πτυχία και δώρα στους μαθητές που παρακολούθησαν τα τμήματα της Ακαδημίας Ρομποτικής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ