2016-06-10 16:00:47
Φωτογραφία για Δεν ελπίζει πια στον Σαββίδη ο Πρέλεβιτς
Πέντε χρόνια συμπληρώνει φέτος η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Σε αυτή την χρονική περίοδο πέτυχε πολλά, κυρίως με την ένταξη της εταιρίας στο άρθρο 99, αλλά πλέον έχει φτάσει στο σημείο μηδέν, καθώς η εξεύρεση επενδυτή αποτελεί το μοναδικό βιώσιμο σενάριο. Μεγάλο ποσοστό των εσόδων της ΚΑΕ από τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν έχουν ήδη εκχωρηθεί, δυσκολεύονταν ακόμα περισσότερο τις κινήσεις αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ και τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης.

Αν μπορεί κάποιος να ψέξει για κάτι τον Πρέλεβιτς και τους συνεργάτες του, είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα που ασκούσε διοίκηση, δεν κατάφερε να προσελκύσει κάποιον επιχειρηματία για να αναλάβει ή να χορηγήσει την ΚΑΕ. Η… εύκολη λύση ήταν και είναι ο Ιβάν Σαββίδης, από τον οποίον και φέτος ευελπιστούν να πάρουν κάποια βοήθεια για να «μπαλώσουν» τρύπες και να μπορέσουν να «αναπνεύσουν»
. Κάτι που έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι εκεί όμως…Η σωτηρία με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κάποτε «έπαιξε» ως ενδεχόμενο, αλλά όχι πια. Μέσα σε όλα, το τμήμα μπάσκετ έχει την… γκαντεμιά, το συγκεκριμένο άθλημα να μην «τρελαίνει» ιδιαίτερα τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Πρέλεβιτς έλεγε πρόσφατα με παράπονο πως «είμαστε πολύ άτυχοι γιατί δεν του αρέσει του μπάσκετ. Με το… ζόρι έρχεται στο γήπεδο να δει κάποιο ματς». Έτσι, βλέπουν τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ να «μοιράζει» χρήματα σε κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ, αλλά να μην αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ΚΑΕ, και… χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο. Και να σκεφτεί κανείς ότι με ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φτιάξει μια σούπερ ομάδα, ειδικά με τους μπασκετάνθρωπους που έχει την τύχη να τον διοικούν Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ