2012-05-15 10:04:13
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ - ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Οι Μάρκο Πάντελιτς και Φρανσουά Μοντέστο πιθανότατα θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να αισιοδοξούν για την παραμονή και τον Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι δυο ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν για την Αυστραλία σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των δυο ποδοσφαιριστών, καθώς στην αποστολή θα είναι και οι Γιάννης Μώραλης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ.

Ο μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες για να συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον «Κάνιο» ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ για μονοετές συμβόλαιο και υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση.

Παράλληλα, αισιοδοξούν και για το «ναι» του Όλοφ Μέλμπεργκ, καθώς του έχει γίνει ανανεωμένη και καλή πρόταση, ειδικά από την στιγμή που σε λίγους μήνες κλείνει τα 35 χρόνια.

Όπως έχουμε αναφέρει υπάρχει αντιστροφή κλίματος στην περίπτωση του Μέλμπεργκ, καθώς οι ελπίδες παραμονής του «βράχου» και τη νέα σεζόν ήταν σαφώς λιγότερες από ότι είναι σήμερα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ