2016-06-14 20:03:43
Φωτογραφία για Πως να κατεβάσετε το ios 10 για την συσκευή σας
Εχθές το βράδυ παρουσιάστηκε το ios 10 και λίγο αργότερα η Apple έδωσε στους προγραμματιστές την πρώτη δοκιμαστική έκδοση. . Στην ανακοίνωση της αναφέρει πως τον επόμενο μήνα Ιούλιο θα δοθεί και στους δωρεάν δοκιμαστές το νέο λειτουργικό που θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

Στο ios 10 προστέθηκαν δεκάδες νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Το νέο λειτουργικό υποστηρίζει από το iphone 5 και μεγαλύτερο και αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς το νέο λειτουργικό το μέλος του blog ο "Badwolfgr" δημιούργησε μια νέα σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από την Apple το ios 10 για όλες τις συσκευές που υποστηρίζει iphone/ipad.

Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει με δυο τρόπους.

1)Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το firmware του ios 10 και να κάνετε καθαρή εγκατάσταση με το iTunes του υπολογιστή σας.

2)Να κατεβάσετε μόνο το προφίλ από την συσκευή που σας ενδιαφέρει και να το επιτρέψετε να εγκατασταθεί όπου και θα δείτε στις ρυθμίσεις την ενημέρωση του ios 10 χωρίς να χάσετε τις εφαρμογές

σας η κάτι άλλο.

Να επιστήσω την προσοχή σας το νέο λειτουργικό είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και πιθανόν να έχει κάποιες δυσλειτουργίες, καλό είναι να μην χρησιμοποιηθεί σε συσκευή που την έχετε ανάγκη.

Όλες οι εκδόσεις του ios 10 είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ