2016-06-15 21:26:12
Φωτογραφία για «ΕΔΕΣΑΝ»... ΝΤΕ ΚΟΛΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Νάντο Ντε Κολό υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα παραμείνει στην ομάδα της Ρωσίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά την καταπληκτική του σεζόν, στη διάρκεια της οποίας ηγήθηκε της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη στον δρόμο για την κατάκτηση όλων των τροπαίων σε Ρωσία και Ευρώπη, ο Γάλλος γκαρντ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων αλλά και αρκετών του ΝΒΑ.

Η ΤΣΣΚΑ πάντως ήθελε να τον διατηρήσει στις τάξεις της και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο άσο, ώστε να μείνει στη Μόσχα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ντε Κολό αναδείχθηκε φέτος MVP και πρώτος σκόρερ της Euroleague και στο Final Four, αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης της VTB League.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, εξέφρασε σε δηλώσεις του την ικανοποίησή του για την παραμονή του έμπειρου γκαρντ:

«Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για τον Νάντο. Πάντα προσαρμόζεται άμεσα στον ρόλο που του ζητούν οι προπονητές του. Είναι πολύ σημαντικός για την επιτυχία που είχαμε όλοι μαζί. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον κρατήσουμε για τρία χρόνια ακόμα. Εύχομαι στον ίδιο και την οικογένεια του υγεία και να επιστρέψουν στη Μόσχα με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε ήδη μιλήσει και είπαμε ξανά για το μήνυμα που υπήρχε στα μπλουζάκια του πρωταθλητή: “πεινασμένοι για περισσότερα”! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι τη νέα χρονιά...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ