2023-05-25 20:53:29
Φωτογραφία για Καταγγελία-σοκ: Έδεσαν και φίμωσαν στην τουαλέτα σχολείου επτάχρονη μαθήτρια Α' Δημοτικο
Μία πολύ σοβαρή καταγγελία σχολικού εκφοβισμού έγινε από πατέρα μαθήτριας δημοτικού σχολείου και μάλιστα Α' τάξης, που δήλωσε ότι βρήκαν το κοριτσάκι δεμένο και φιμωμένο στην τουαλέτα.. Σε μάστιγα εξελίσσεται ο σχολικός εκφοβισμός, ο οποίος δεν έχει δυστυχώς όρια και είναι ανεξέλεγκτος. Όπως κατήγγειλε πατέρας μαθήτριας η κόρη του, ηλικίας 7 ετών, που φοιτά στην Α' τάξη δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων, βρέθηκε κλειδωμένη, ούσα δεμένη και φιμωμένη (!) στην τουαλέτα. Η ακραίας μορφής bullying που καταγγέλλεται από τον πατέρα, και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida έχει επιληφθεί ήδη η Δικαιοσύνη, έρχεται σε συνέχεια μιας... χιονοστιβάδας αντίστοιχων περιστατικών, που προκαλούν μεγάλο προβληματισμό στην κοινωνία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και το κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν τα λεγόμενά του.


Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι αφού συντελέστηκε το γεγονός, όπως το κατήγγειλε ο πατέρας της μαθήτριας μιλώντας στο Live News του Mega, «δεν μας ενημέρωσε καν το σχολείο. Το παιδί μου βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο με ταινία στο στόμα».

«Μαμά να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ, στο σπίτι...»

«Ήμουν στη εργασία, με πήρε τηλέφωνο η μαμά να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες δεμένη και φιμωμένη», αναφέρει ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι όλα συνέβησαν δύο περίπου ώρες πριν το σχόλασμα των παιδιών.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 7χρονης, το κορίτσι εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της μέσα στις τουαλέτες, ήταν συγχυσμένη και αποκάλυψε στη μητέρα της ότι στην αποκρουστική πράξη προχώρησαν δύο - τρία παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Δηλαδή, παιδιά Δημοτικού, που δεν έχουν συμπληρώσει ούτε καν τα 10 τους χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον καταγγέλλων, το παιδάκι φέρεται να είπε στη μητέρα του: «Μαμά, θέλω να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ στο σχολείο, μόλις πάμε σπίτι...»

Η μικρή είναι καλά στη σωματική της υγείας, και φέρει μόνο ένα σημάδι στο μάγουλο από την ταινία με την οποία τη φίμωσαν. Οσον αφορά στην ψυχική του υγεία, προφανώς είναι κλονισμένη, καθώς δεν μπορούσε καν να το εκμυστηρευτεί στη μητέρα της, ενώ βρίσκονταν ακόμα στο σχολείο Πηγή: .iefimerida.gr"
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ