2016-06-17 13:10:11
Φωτογραφία για Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Ο καυγάς κατέληξε στο νοσοκομείο!
Σε προσωπικές διαφορές οφείλεται το περιστατικό που διαδραματίστηκε χθες νωρίς το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας.

Το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, όταν εντελώς απροειδοποίητα πατέρας με τα τέσσερα παιδιά του, που διαμένουν εκτός Ηλείας, επιτέθηκαν σε κάτοικο της πόλης που έπινε εκείνη την ώρα τον καφέ του.

Ο άνθρωπος επεχείρησε να απομακρυνθεί από το σημείο, ωστόσο ο άνδρας και τα τέσσερα παιδιά του άρχισαν να τον χτυπούν εκσφενδονίζοντας απειλές εις βάρος του. Ωστόσο, όταν άκουσαν ότι καλούσε την Αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αμαλιάδας και η  υπόθεση συνεχίστηκε στο Τμήμα με τη λήψη καταθέσεων και όπως όλα δείχνουν υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν την επίθεση τα δύο από τέσσερα παιδιά διένειμαν φυλλάδια στην πόλη με υβριστικό περιεχόμενο για τον άνθρωπο που δέχτηκε την επίθεση. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο καφέ, ειδοποίησαν τον πατέρα τους ο οποίος έσπευσε στο σημείο με τα άλλα δύο παιδιά και ξεκίνησε η επίθεση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ