2016-06-17 18:38:07
Φωτογραφία για Φιλοζωικό Παζάρι - Εκδήλωση για τα 10 Χρόνια Λειτουργίας - Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών [video]
Μια παρέα φίλων της ιππασίας αποφάσισαν το 2006 να δώσουν ένα τέλος στην κακομεταχείριση γερασμένων και τραυματισμένων ιπποειδών προσπαθώντας να τα φροντίσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Όσα είναι τυχερά βρίσκουν καταφύγιο στον ΕΣΠΙ, τον μοναδικό φιλοζωικό σύλλογο που περιθάλπει ιπποειδή στην Ελλάδα.

Σε αυτά τα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου έχουν βρει φροντίδα και περίθαλψη περίπου 100 ζώα από τα οποία τα περισσότερα έχουν δοθεί στη συνέχεια για υιοθεσία. Τα άλογα είναι ζώα που θέλουν πολλή φροντίδα τόσο σε υλικό όσο και σε ανθρώπινη παρουσία. Σκεφτείτε μόνο ότι έχουν την ανάγκη να τρώνε για 16 ώρες περίπου κάθε μέρα και η τροφή τους μόνο στοιχίζει πάνω από 300€ το μήνα. Για όλα αυτά προσφέρουν την εθελοντική τους εργασία οι 10 εθελοντές του συλλόγου μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από ιππίατρο, πεταλωτή και ειδικό οδοντίατρο.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τα μέλη του, δωρεές φίλων και την αναδοχή που δίνει σε κάποιον τη δυνατότητα να συμβάλει στην περίθαλψη του ζώου όταν δεν μπορεί να το υιοθετήσει και να το πάρει μαζί του
. Αρκετά συχνά διοργανώνονται εκδηλώσεις προς ενίσχυση του συλλόγου αλλά και για την ενημέρωση του κόσμου αναπληρώνοντας το κενό πληροφόρησης που υπάρχει γι'αυτά τα πανέμορφα ζώα.

Με αυτό το σκοπό λοιπόν διοργανώνουμε μία εκδήλωση το Σάββατο 25 Ιουνίου στις καινούργιες εγκαταστάσεις μας στο Μαρκόπουλο. Κλείνουμε  10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε  με μουσική , ποτό,  φαγητό,  υπέροχα δώρα ώστε να βοηθήσουμε τα άλογα,  γαϊδουράκια και μουλάρια που περιθάλπουμε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.  Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους υπέροχους τετράποδους φίλους μας και να συμβάλλετε στο να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Σάββατο 25 Ιουνίου  από τις 11 το πρωί.   3ο χλμ.  Οδός Μυρρινούντος, Μαρκόπουλο.  Δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.

Σας περιμένουμε όλους

Όλα μας τα έσοδα πάνε υπέρ της φροντίδας των ζώων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας.

Για πληροφορίες εδώ Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ