2016-06-19 16:46:12
Φωτογραφία για ΤΟ 48ωρο ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ «CocaColaCup» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ! (VIDEO & PHOTOS)
Ένα μοναδικό διήμερο στο «σπίτι» των Πρωταθλητών πέρασαν οι νικητές του «CocaColaCup 2016». Τα 23 παιδιά που θριάμβευσαν στο τουρνουά που διεξήχθη σ’ όλη την Ελλάδα, έλαβαν ως δώρο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ένα φανταστικό πρόγραμμα στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.

Οι νεαροί Πρωταθλητές αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου μαζί με τον σύνοδο τους από το «Γ. Καραϊσκάκης» και με το λεοφωρείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασαν την πύλη του Ρέντη όπου τους περίμεναν τα στελέχη της Ακαδημίας και όλο το προσωπικό για να τους καλοσωρίσουν και για να τους μιλήσουν για το πρόγραμμα!

Οι ομάδες αφού άκουσαν τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη και τον Διευθυντή Σχολών κ. Νάνο να τους δίνουν πολύτιμες συμβουλές που θα έκαναν πιο εύκολη τη διαμονή τους στο Προπονητικό Κέντρο παρέλαβαν τα ρούχα τους και εν συνεχεία οδηγήθηκαν στα δωμάτια όπου διαμένει η πρώτη ομάδα για ν’ αφήσουν τα πράγματα τους.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση σ’ όλους τους χώρους και επίσημη φωτογράφηση μπροστά στο σήμα του Ολυμπιακού μαζί με τον Λεόνε. Μετά από το γεύμα στο εστιατόριο της πρώτης ομάδας και την ξεκούραση οι ...μηχανές άρχισαν να δουλεύουν στο φουλ. Οι κ.κ Ελευθεριάδης, Μαυρογενίδης υποδέχτηκαν τα παιδιά στην αίθουσα των σεμιναρίων για να τους δείξουν videoμε τακτική και εν συνεχεία εισήλθαν στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο για να εφαρμόσουν στην πράξη εκείνα που είχαν δει!

Μετά από την προπόνηση, χρησιμοποίησαν την πισίνα για αποκατάσταση, δείπνησαν, χαλάρωσαν βλέποντας videoμ’ αγώνες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και η ημέρα τελείωσε με την κατάκλιση στα δωμάτια τους.

Την Κυριακή μετά από το πρωινό τους παρακολούθησαν δυο σεμινάρια! Το ένα με θέμα την Αθλητική Ψυχολογία και το άλλο για την Αθλητική Διατροφή. Η ώρα των εργομετρικών μετρήσεων είχε φτάσει και όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μαζί με το εξιδικευμένο προσωπικό του Εργομετρικού Κέντρου πέρασαν από... κόσκινο τα παιδιά και τους έφτιαξαν τους φακέλους τους! Μετά απ’ αυτή την επίπονη διαδικασία ακολούθησε χαλαρή προπόνηση και παιχνίδι και το μεσημεριανό γεύμα.

Τα παιδιά μαζεύτηκαν στο κεντρικό σαλόνι του Προπονητικού Κέντρου για να μιλήσουν με τους προπονητές τους και το προσωπικό για την εμπειρία τους και παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα. Οι νεαροί άσοι που φιλοδοξούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έλαβαν την επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού, το προπονητικό σετ, ένα καπέλο, ένα αυτόγραφο του Κώστα Φορτούνη και την επίσημη αφίσα της ομάδας!

Όλοι αναχώρησαν χαμογελαστοί και είναι σίγουρο ότι αυτή η εμπειρία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη τους.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών: Τζελέπης Αθανάσιος, Δήμος Ευάγγελος, Αποστολόπουλος Απόστολος, Χατζηπαυλίδης Βασίλης, Μυλωνάς Νικόλαος, Πολυχρονίου Αθανάσιος, Θεοδωρόγλου Γεώργιος, Ρίζος Αχιλλέας, Σαλαγιάννης Δημήτρης , Νίκας Δημήτρης , Κολοβός Σωτήρης, Μαντζάνας Ανδρέας, Υφαντής Δημήτρης, Σιδέρης Κωνσταντίνος, Λιάπης Θέμης, Κοσυφαρίνης Ηλίας, HajrullaΕmilio , HajrullaRomario, IslisNikolla , Μερκάι Μάριος, Gregori Μile, BestavasviliGeorge, Elidion Gjata.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ