2016-07-03 11:45:18
Φωτογραφία για Συν + νόηση!
Σύμφωνα με μελέτες, σημείωσε, 70 εκατομμύρια Ευρωπαίοι δεν διαθέτουν επαρκείς δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής, Σωτηρία= Με μια λέξη Εξειδίκευση!

Σοκ για τους μισθωτούς ιδιωτικού τομέα η αυξημένη παρακράτηση, Έξτρα ΕΝΦΙΑ για αγροτεμάχια εκτός σχεδίου, Ψαλίδι-σοκ έως 54% στο μέρισμα για 284.122 συνταξιούχους,(και θα γίνει και μείωση για Ότι πήραμε παραπάνω από 1/1/2013. Γιατί οι Μειώσεις έπρεπε Να είχαν προγραμματιστεί Από Ιανουάριο.) Σύριζα οι Συντάξεις, τα Φάρμακα, η Υγεία, η Νοσηλεία, η Τροφή, τα Σύνορα. - Το 2016 θα μειωθεί το 18% της δαπάνης του ΕΚΑΣ- Το 2017 θα μειωθεί το 44%- Το 2018 θα μειωθεί το 26% - Το 2019 θα μειωθεί το 6%- Το 2020 θα μειωθεί το 6%............. Η Ελλάδα δίνει Επίδομα Αλληλεγγύης για τον ΤΑΔΕ πόλεμο κάποιου κράτους 30 εκατομμύρια Εουρο το χρόνο, Αλλά κόβουν το ΕΚΑΣ από τους συμπολίτες τους, που τους ανοίγουν Πόλεμο.

την υπογραφή σου να ξέρεις που την βάζεις.


Τουρκική ή τουρανική ονομάζεται μια οικογένεια δεκάδων νομαδικών φύλων με καταγωγή από τη Μογγολία,

θυμάμαι ο πατέρας μου ήθελε να πάμε Κασταμονή, από εκεί ήταν ο πατέρας του.ενω η γιαγιά από την πόλη..και με φόβο ο Πατέρας του είπε Οχι..δεν πήγαμε.

Kwstas Soyreas ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ... ΟΙ 4 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ .... Α" Η ΒΙΑ......εδω εννοει την στρατιωτικη ισχυ και βια.... Β' Ο ΠΛΟΥΤΟΣ Γ' Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και Δ' Η ΤΕΧΝΗ............

πάει και ο Έλεγχος του Κράτους στις Ελληνικές τράπεζες..Ο Έλεγχος είναι σε Άλλους. χαχαχαχαχα Θα κυκλοφορούμε γυμνοί οχι Άφραγκοι.

η επικίνδυνη πίεση είναι πάνω από 15 η μεγάλη. πάνω από 10 η μικρή.

Ο "Αριστερός" "μπλοκάρει" Αριστερές Συμφωνίες. Η κοσκο Είναι η 2τερη.

Αφού τα λύσαμε Όλα, το μόνο πρόβλημα Είναι πως θα ψηφίσουμε. Ψηφοφορία στην Βουλή Εκλογικού Νόμου!

Τράπεζες....αλλάζουν χέρια!

Μαρινόπουλος. Σε μια μέρα δεν γίνονται τα "μπαμ", εκτός εάν είναι Ψεύτικα, οπότε πρέπει να επέμβει εισαγγελέας ΑΥΤΕΠΆΓΓΕΛΤΑ, να καθαρίσει ο μαρινοπουλος τους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. εχει ο μαρινοπουλος "μεγάλο άνοιγμα", οικονομικό στην αγορά κυρίως από προμηθευτές που θα τους κάνει σίγουρα μεγάλη οικονομική ζημιά και τα "κανόνια" δεν θα σταματήσουν μόνο για τους Δικούς του υπαλλήλους ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ.. ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. 60.000 με 70.000 εργαζόμενοι Κινδυνεύουν Από το κλείσιμο του Μαρινόπουλου, υπολογίζοντας τους υπάλληλους των προμηθευτών του(δηλαδή τους υπαλλήλους των προμηθευτών) αλλά και του ίδιου. Συγχαρητήρια στο Σκλαβενίτη που συμπαραστέκεται στον Μαρινόπουλο! Ετοιμάζεται για λουκέτο και ο ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ.

Σάκης Ρουβας, "Δεν αξίζουμε ως λαός αυτή την αντιμετώπιση. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε, διότι και ιστορικά το έχουμε αποδείξει" ... Κάνει Κόμμα.

έχουμε, από τη μία, ανθρώπους με υψηλά τυπικά προσόντα, αλλά χωρίς τις κατάλληλες επαγγελματικές δεξιότητες, ώστε να ενταχθούν στην αγορά. Κι έχουμε ταυτόχρονα έλλειψη σε θέσεις που μέχρι πρότινος αντιμετωπίζονταν ως «δεύτερης κατηγορίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

«Σφαγή» στο ΕΚΑΣ: Περίμεναν σύνταξη €810 και πήραν €420,

Το να πεις ένα ψέμα για να προστατεύσεις τον άλλο δε λέγεται ψέμα. Λέγεται συναισθηματική νοημοσύνη.

Ανησυχίες των Γονιών.

Άλλαξαν τον Νόμο που όταν έκλεινε μια επιχείρηση έπρεπε να πληρωθούν πρώτα οι Εργαζόμενοι και μετά όλοι οι Άλλοι. Η σειρά πληρωμών Έγινε ως εξής: Τράπεζες, Δημόσιο, Προμηθευτές και Τέλος Εργαζόμενοι.

Ο Μαρινόπουλος όταν άνοιξε το καρφουρ πήγαινε να κλείσει, τελικά συνεργάστηκε με το καρφουρ και όλα καλά. Τι έγινε και την Παρασκευή θα μάθουμε τελικά Αν θα γίνει το "μπαμ" της/των επιχείρησης/εων;

εάν δεν έχεις αντίπαλο δέος, που πας

να Είσαι Πρώτα Καλά Εσύ!

Δες τι έμαθα πριν 2 χρόνια, στο εξωτερικό δεν υπάρχουν ιδιοκτησίες. Τώρα βλέπω πως τα ζορίζουν οι κυβερνητικοί.

Ο λαός Αποφασίζει όχι ο Παγκόσμιος σίφουνας.

Μηχανική τεχνολογία Στην Αρχαία Ελλάδα!

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/blog-post_225.html?spref=fb

Από τις ρυθμίσεις απαγόρευσε σε όλους να δημοσιεύουν στο χρονολόγιο σου. Από τις ετικέτες φίλων προσθέτουν σε ετικέτα το όνομα σου και δημοσιεύουν στο χρονολόγιο σου. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1284976348181266&set=a.1284976284847939.1073741949.100000067406673&type=3&theater

ΕΨΑ Η ΕΨΑ είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση αναψυκτικών που έχει την έδρα της στην Αγριά, το παραθαλάσσιο χωριότου Βόλου. -Υπάρχουν και τα ντόπια αναψυκτικά εδώ στη Κρήτη ΓΕΡΑΝΙ ΑΡΚΑΔΙ

Για Όσους Δημιουργούν, Δημιουργική Καλημέρα Καλές Ευλογημένες Ημέρες με Υγεία Ευτυχία!!! Ένα μπουκέτο νότες να Είναι πάντα στην Αγκαλιά Σας και να υφαίνουν τα Πραγματικά Όνειρα Ελπίδας και Ανασύνταξης της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Προτεραιότητα και υποχρέωση. Καλό Ειναι να υπάρχουν ισορροπίες, αλλά "τα πάντα αλλάζουν". Ανάλογα με το επάγγελμα σου πρώτον και δεύτερον με την υπευθυνότητα σου. Με το παράδειγμα Τραυματίας στο δρόμο και δουλειά, ακραίο βέβαια αλλά συμβαίνει... Βοηθάς τον τραυματία ειδοποιείς ασθενοφόρο την αστυνομία, αλλά ειδοποιείς και τον εργοδότη σου.

Είσαι 17 χρονών; Τώρα σου δίνουν Δίπλωμα. Μικραίνουν την ηλικία απόδοσης διπλωμάτων οδήγησης λόγω υπογεννητικότητας. Δες κατάντια δίνουν σε μωρά διπλώματα οδήγησης. τα νέα θύματα; και ψήφο.

Είμαι ντεμοντέ! Θέλω το Κράτος που προΑγει την Ελληνική οικογένεια, Θέλω Λευκό χρώμα την φυλή μου και DNA Ελληνικό. Ο Έλληνας είναι Ορθόδοξο Βυζαντινό κομμάτι του Κόσμου Όλου. Εάν η Ευρώπη δεν σταματήσει την εισροή Μεταναστών και την Αλλαγή δομής των κρατών Αντί να συνδέεται Πολιτιστικά με τους Λαούς, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟ_ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΆΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΟΥΤΖΑΣ. Η Ευρώπη Αποθήκη Ψυχών, έτσι εξηγείται οι"μεγκαλοι" πουλάν όπλα, σου σπείρουν μετανάστες στο οιπεδάκι σου..Βολεύει.

Η Ευρώπη της Ελλάδας Είναι η Επανάσταση της Ειρήνης και της Δημιουργίας.

Ψυχραιμία, Ηρεμία, οι Συμφωνίες αλλΑΖουν , εμείς να είμαστε κΑλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλοι Μαζί είμαστε.

Προτεραιότητα και υποχρέωση. Καλό Ειναι να υπάρχουν ισορροπίες, αλλά "τα πάντα αλλάζουν". Ανάλογα με το επάγγελμα σου πρώτον και δεύτερον με την υπευθυνότητα σου. Με το παράδειγμα Τραυματίας στο δρόμο και δουλειά, ακραίο βέβαια αλλά συμβαίνει... Βοηθάς τον τραυματία ειδοποιείς ασθενοφόρο την αστυνομία, αλλά ειδοποιείς και τον εργοδότη σου.

Εγώ εάν φόραγα κράνος από την πρόσκρουση θα είχε μπει σπασμένο μέσα στο κεφάλι μου και τέλος, άρα τίποτα δεν είναι απόλυτο. . Δρόμους να φτιάξουν και οδική συμπεριφορά! Είσαι 17 χρονών; Τώρα σου δίνουν Δίπλωμα. Μικραίνουν την ηλικία απόδοσης διπλωμάτων οδήγησης λόγω υπογεννητικότητας. Δες κατάντια δίνουν σε μωρά διπλώματα οδήγησης. τα νέα θύματα;

Γιάννης Καφάτος, είμαι το θύμα Αιχμαλωσίας των καταστάσεων Σήμερα. Σήμερα δεν έχουμε να διαχειριστούμε την Ζωή μας με το Χτες, αλλά την ζωή μας σε μια άλλη χώρα που τυχαίνει να ονομάζεται Ελλαδα. Να ελέγχουμε τι υπογράφουμε που γιατί οι εταιρείες αλλάζουν αφεντικά όπως τα πουκάμισα. Ρυθμίστε Όλοι τα χρέη σας με την μικρότερη δόση και πρέπει να εργαστεί το ζευγάρι Κυρίως της οικογένειας για να μοιραστούν το Βάρος. Ο παππούς μου έλεγε παίρνεις Χ λεφτά Μην τα χαλάς όλα, βάζε κάτι στην μέσα τσέπη, γι ώρα αναγκης..Όλα Καλά θα παν Συντονισμός, Ηρεμία, Υπομονή.

Εγκαινιάστηκε το Μουσείο - "κόσμημα" της Αρχαίας Ελεύθερνας, Στο Ρεθυμνο! http://www.cretalive.gr/culture/egkainiazetai-to-moyseio-kosmhma-ths-archaias-eleythernas#.V2pU-8gjnDg.facebook

Ανήκω στο Χαμόγελο των Έξυπνων Ανθρώπων.

Συνενωθείτε Μεταξύ σας.

Να Σου πω ένα κόλπο να βλέπεις που θέλεις να φτάσεις, μην Αγκωμαχάς για τα εμπόδια, γιατί δεν φτάνεις στον στόχο.......................

Αγάπη Είναι "Σε νοιάζομαι".

Να είσαι ευτυχισμένος είναι πιο σημαντικό από το να είσαι καλός μαθητής,

Το Ελληνικό Ράλι Με λίγες Συμμετοχές! Επανεκκίνηση στην Οδήγηση την ασφαλή και οικονομική.

Δες τελειότητα που έχει η Ορθοδοξία, όταν Εύχεσαι για τους Άλλους, Εύχεσαι για τον Εαυτό σου.

Στην Θάσο οι επιχειρήσεις "παίρνουν" το Βάρος των φόρων και αφήνουν τις τιμές στα ίδια επίπεδα! Το ίδιο κάνουν και Εδώ στο Ρέθυμνο!

Εάν το Έχεις ανοιχτό το νετ πολλές ώρες, φτιάχνεις διάφορα και έχεις ανοιχτά πολλές σελίδες του νετ, Τότε είναι ένας λόγος να "Σέρνεται" το νετ.

-Πως οι Γερμανικές Εταιρείες στην Ελλάδα Αποφεύγουν τους Φόρους.-Γιατί Άραγε Έφυγαν οι άλλοι Επενδυτές που Έδιναν Περισσότερα για το Ελληνικό. ποιοι Τράβηξαν το Χαλί;-Τα Αγροτεμάχια τώρα με ΕΝΦΙΑ.-Αγορές με Κάρτα, αποφυγή "κλοπής" μέσω Αποδείξεων. Διαφάνεια.Σήμερα Εκτάκτως στην Εφημερίδα "Αγορά" ! Ερώτηση δική μου Τα ξέρει Άραγε ο Σοημπλε Αυτά, για τους Τίμιους Γερμανούς;http://www.real.gr/default.aspx?page=home

μερικά πράγματα είναι περισσότερο απλά, από όσο φαίνονται. ... Όταν η εκλογική σου βάσει είναι οι μη έχοντες,,, είναι φυσικό να μην θέλεις να αυξηθούν οι έχοντες. Οικονομία όμως χωρίς έχοντες,,, ανάπτυξη δεν βλέπει. (Στριλιγκας)

Άλλη μια Αμφίπολη.... κοίτα πως σβήνουν την ιστορία σου. άρα το πρόβλημα ήταν να μην βρεθούν στοιχεία Ελληνικά στην Αίγυπτο. "Ο βασικός λόγος δεν ήταν η χαρτογράφηση της ακτογραμμής αλλά η βύθιση μερικών αντικειμένων στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης. Ήταν κυρίως αμφορείς, επιγραφές και μικρά αγαλματίδια τα οποία είχαν βρεθεί σε ανασκαφές στο Ισραήλ αλλά ποτέ δεν παρουσιάστηκαν ή δηλώθηκαν επισήμως." Οι Άλλοι Τουλάχιστον τα "Έχουν" Βιτρίνα. Αυτοί μας τα "φύτεψαν". Ή άλλη μια Αμφίπολη.... κοίτα πως σβήνουν την ιστορία σου. http://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%87-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/

-Ξέρεις για παράδειγμα, Γιατί έβγαινε Εκλογικά τόσα χρόνια ο Ψωμιαδης στην Θεσσαλονίκη; -Γιατί "Τα Έλεγε", δηλαδή ζητούσε. Άρα οπού "πέφτει"/"Ρίχνουμε" φως δημοσιότητας, είτε Αρνητικό είτε Θετικό Είναι πάντα διαφήμιση. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΟΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΟ". ΡΙΞΕ ΑΝΑΛΟΓΟ "ΦΩΣ".

Πεντηκοστή=Γενέθλια Ημέρα της Εκκλησίας της Ορθόδοξης.

"Από Εμάς Εξαρτάται Εάν θα μας τα πάρουν όλα ή Όχι" Νίκος Χατζηνικολάου.

Δες μια Ωραία κουβέντα. Εγώ θα έρχομαι δεν είναι μακρυά το σπίτι μου, 2 τετράγωνα πιο εκεί, δεν με νοιάζει. Κάθε βράδυ παίρνω τον Σύζυγο μου και πάμε μέχρι την παραλία περπατώντας (7 τετράγωνα ποιο κάτω και ο γυρισμός άλλα τόσα). Να Φλερτάρεται την ζωή..

Διάβαζα για έναν Αυστηρό πατέρα, που δεν είναι στην ζωή τώρα..Χρησιμοποιούσε βια στα παιδιά ( μάλλον της παλιάς Σχολής ήτανε)Η γνώμη μου Είναι, Ο Θεός να τον Έχει στην Αγκαλιά του. Κάποιοι Άνθρωποι διδάχτηκαν Απλά Αλλιώς την Ζωή και αισθανόντουσαν ότι αυτό που έκαναν ήταν το σωστό, γιατί απλά έτσι έμαθαν από τους γονείς τους. Να Ζεις να θυμάσαι ότι σε ενώνει Μαζί του. Πραγματικά αισθάνθηκα ότι ήταν ένας Πολύ ευαίσθητος Άνθρωπος,

"Μάθε τους κανόνες σαν Επαγγελματίας, για να τους σπάσεις σαν καλλιτέχνης".-Αλλιώς Ζήσε Μόνος σου! Μπορείς; -Εγώ Όχι.

"Κράτα Καλό Λογαριασμό Σου έλεγα Κάθε Μέρα"

"Πίσω Γυρίσματα Άνεμο_σκορπίσματα" λέει μια παροιμία. Τώρα επέλεξες Ευρώπη, Διαχειρίσου τα δάνεια με τους υπερβολικούς τόκους και φτιάξτε δόσεις μικρότερες να Εξοφλήσουμε το κεφάλαιο. Ενώ παράλληλα πρέπει να παράγεις και εσύ και ο κάθε πολίτης για να βελτιώνεις την ποιότητα της Ζωής σου. Όλη η Ζωή είναι επιλογή και επειδή δεν γεννηθήκαμε με παρελθόν, άρα δεν έχουμε μνήμες καταστάσεων, να ελέγχεις το Παρελθόν, το Παρόν αυτού που επιλέγεις για το καλύτερο αποτέλεσμα της Επιλογής σου. Πολύ!

Ακέραιος χαρακτήρας: ένα πολεμικό άρμα στο οποίο η θαρραλέα καρδιά κυβερνιέται από το νηφάλιο κεφάλι Μπορίσοφ Β.

Ξεκινάς την Ζωή σου και θες να κατακτήσεις τον Κόσμο, αλλά το Μόνο που θες Είναι Αγάπη!

Οι νόμοι φτιάχνονται για να χρησιμοποιούνται....ε ότι δεν χρησιμοποιώ, το "ακυρώνω". και χρησιμοποιώ μόνο τους νόμους, όφελος για Όλους.

Χρόνια Πολλά/Καλά όπου Είσαι! Την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, γνωστή και ως η Γιορτή του Πατέρα.

Με τριακονταετή πείρα σε όλα τα οπτικοακουστικά μέσα, ο ελληνικής καταγωγής Τζιμ Γιαννόπουλος , http://www.ellines.com/famous-greeks/619-o-chrusocheris-proedros-tis-fox/.V2UXQHeY1Hk.facebook

Τρίτο στον κόσμο το Ελληνικό νησί, Κοκκάρι τις Σάμου, http://www.ellines.com/good-news/28119-ena-elliniko-nisi-sta-13-kalutera-krummena-diamantia-tis-europis-gia-to-2016/.V2T_D2mz1bc.facebook

Παραγράφονται 12.000 υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής! http://www.liberal.gr/arthro/57697/epikairotita/2016/paragrafontai-12000-upotheseis-megalis-forodiafugis.html

α η ε δόση ήρθε;;; Μάλλον. Ε τώρα τα Χαρτιά θα δείξουν Ανάπτυξη.

Εμπρός Πίσω.Ήθος . Αξίες. Οικογένεια. και Φιλότιμο για όλους κοινωνία, οικογένεια.ο αμερικανος από χρόνια παλεύει να μπει στην οικογένεια του Έλληνα. Μπήκε. Αρχικά με την τηλεόραση και μετά από λίγο τα διαζύγια "βροχή"(βλέπαμε καλλίτερα πρότυπα, ντεε). ο Αμερικάνος δεν έχει ιστορία, έφτιαξε την Ευρώπη... Μετανάστες πείνες..πολέμους φέρνουν. Άρα πουλάω όπλα - σκοτώνεσαι - γκρεμίζω την ιστορία σου. Όταν Βλέπεις το Τέρας, αρχίζεις και του Μοιάζεις. Άρα βλέπω γνωρίζω μεταφέρω μοντέλα στην κοινωνία μου σύμφωνα με την παράδοση, δεν αντικαθιστώ, απλά προσθέτω. Μπήκε στην πολιτική, αντιγράφουν μοντέλα "παραιτησου" θυμήσου. Μπήκαν στους Δημοσιογράφους σας διέσπασαν, με τα κόμματα, τιβι περσονες. Αναστατώνεται την κοινωνία Όταν τις αλλάζεται Συνεχώς τους κανόνες. Η αμερικη πρόσταξε πριν λίγα χρόνια λιγότερες γεννήσεις..θυμόμαστε..οι μόνοι, εργένηδες/σες είναι ποιο συμφέρουσα περίπτωση για ένα κράτος, μια 4μελης οικογένεια σε 4 σπίτια-4 νοικοκυριά... τα Αγόρια γίνανε "κοπέλες" Φεμινισμός.. Ιστορία δεν έχεις. Άντρες δεν έχεις..Μετανάστες Έχεις..Αύριο Τι Ελλαδα έχεις;

Εμπρός Πίσω.Ήθος . Αξίες. Οικογένεια. και Φιλότιμο για όλους κοινωνία, οικογένεια.

όλο το πρόβλημα της Ελλάδας Είναι η Τουρκοκρατία που είναι - θα είναι - Πρέπει να Είναι τελικά, όπως μας κομποδέσανε, η Συνείδηση του Έλληνα για να ξέρουμε να προφυλασσόμαστε. Οχι εναντίων της οικογένειας.

Η Ευρώπη Εξάγει. Εσύ τι Εξάγεις;

Την Κρήτη την επιβουλεύτηκαν πολλοί κατακτητές. Η αντίσταση στον ξένο εχθρό σφυρηλάτησε τον αυθεντικό Κρητικό χαρακτήρα: περηφάνια, ανεξαρτησία, πατριαρχικός τρόπος ζωής και μια μοναδική αντίληψη της έννοιας της τιμής που συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή καλοσύνη και φιλοξενία. http://hania.news/2016/06/09/%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Χωρίζεις Εσύ όχι τα παιδιά, http://www.sdna.gr/mensdna/andres/article/211307/i-aperanti-monaksia-toy-patera-monoy

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ “ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

"οία ηώ ω υιέ αεί ει"

που έχει μόνο φωνήεντα. Η φράση υποτίθεται ότι σημαίνει «Όπως η αυγή, γιε μου να είσαι πάντα» και το γεγονός ότι μπορεί να γραφτεί φράση έξι λέξεων μόνο με φωνήεντα Αποδεικνύει την ανωτερότητα της ελληνικής γλώσσας. Όπως γράφει κάποιος χαρούμενος σε μια αναδημοσίευση της φράσης:

Ούτε ένα σύμφωνο, σε μια πλήρη φράση! Σε ποια άλλη γλώσσα θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Κατηγορηματικά, σε καμιά!

http://www.diaforetiko.gr/se-kamia-alli-glossa-den-boris-me-fonienta-na-ekfrasis-mia-toso-omorfi-efchi/

όλο το παιχνίδι είναι Εσύ τι έκανες;

Στην Θεσσαλονίκη οι περισσότερες γυναίκες μακιγιάροντε, τώρα έλυσα την απορία μου γιατί το κάνουν. Στην Θεσσαλονίκη είναι πολλοί ομογενείς από την πόλη, στην πόλη όταν πήγε ο Τούρκος κατακτητής-μουσουλμάνος θεωρούσε ότι οι αβαφες γυναίκες είναι έτοιμες για κρεββάτι και γιαυτό Βάφοντε....θυμάσαι τι σου είπα για τον Καθηγητή τον Ρεθεμνιωτη που μου το είπε για τους μουσουλμάνους....πω πω Ακόμα φοβούνται ή συνήθεια.....Τραυματικές Εμπειρίες ζωής......

Η Μπενβε και η Μερσεντεζ Ειναι Γερμανικες επιχειρησεις Σοημπλε. Ο Ελληνας σε πληρωνει ο Γερμανος σε κλεβει, για δες http://www.enikos.gr/media/394672,H-Agora-poy-kykloforei.html

Πάντα στην Ζωή μου, Επιλέγω που πηγαίνω να Δουλέψω. Να Επιλέγεται τους Εργοδότες σας.

Αντί να Κλείσεις την επιχείρηση σου, Μπορείς να την Μεταβιβάσεις. | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/271670/kyma-metavivaseon-epiheiriseon-stin-ee-450000-allazoyn-heria-kathe-hrono#ixzz4BH0dl100

«Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα, ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο! Εκάβη, Φαιης.

Το ταξίδι Ενός Άρχοντα Ήθους!

Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Μιχαλόπουλο, http://www.enikos.gr/society/393850,To-sygkinhtiko-antio-ston-Giannh-Mixalopoylo.html

John Ventouris 6 Μαΐου · The Story of the Chinese FarmerΗ ιστορία κινεζου αγρότη https://www.facebook.com/Ventourious/videos/10209175727140002/?pnref=story

Έχω Συνεργαστεί παλιότερα με τον Δήμο Αμαρουσίου γύρω στον 1,5 χρόνο. Αυτό που έμαθα Είναι οι Επιχειρήσεις και οι κατοικίες σε ένα Δήμο πρέπει να βρίσκονται σε Αρμονία για να μην παραβιάζεται ο χώρος κατοικίας(για ησυχία Κυρίως). Αυτά που διαβάζω για το Ελληνικό είναι ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Φτιάχνουν Βιομηχανίες/ εργοτάξια Απορριμάτων και συγκοινωνιών , κατασκευαστικά κέντρα Αναπαλαιώσεις. Το συμβόλαιο περιέχει δέσμευση λιμανιών που πρέπει να κατασκευάσει η εταιρία. Αντί να Φτιάξουν σε Αυτό το Διαμάντι/Φιλέτο της Αθήνας, Χώρους Αναψυχής Εμπορικό και Πολιτιστικό Κόμβο, Κάνουν Εργοτάξιο που θα διαταράξει την ζωή των Κατοίκων της πόλης. 92 Ευρώ το ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ.. ΚΛΟΠΗ. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1113024/sta-8-dis-i-ependusi-sto-elliniko Δήμος Ελληνικού, Αντικειμενικές, δες φωτο. Στο λινκ η τιμή πώλησης! Με 92 Ευρώ το τετραγωνικό , έδωσαν το Ελληνικό. http://www.real.gr/default.aspx?page=homeΑπό 3050ευρω - 1450ευρω, και να σκεφτείς αυτές Είναι οι τιμές Εφορίας. Ποιο πάνω είναι η Αξία. (ο τιμοκατάλογος http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/Polites/documents_Antikeimenikes/01._NOM.DIAMER.ATHINON.pdf )

ο Παντελής Παντελίδης έπαιζε Ζάρια, γιατί λεφτά είχε. Τι ήπιε άραγε.. Μαυρίκος, Είχε και Δικαστήριο. Το αυτοκίνητο το Σταμάτησε και μετά πήρε Φωτιά..... Μπ@υρδελο κοινωνία.

τιμολόγιο Ρεύματος Αθηνών 5 όροφος Μαρούσι, Έναντι, 35,63 ΕΡΤ, Εναντι Χρεωσεις/Πιστωσεις -0,62 ΦΠΑ 0,57 Χρεωση/Πιστωση 4,42 (9/5/2016)

ντρέπομαι που έκανα παρέλαση για την "Νίκη" της Ελλάδας κατά των Γερμανών.

Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν. Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν.Ο λόγος που ο κόσμος είναι μέσα σε ένα Χάος, είναι γιατί τα πράγματα έχουν αγαπηθεί και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί!?.

Αυτό το πρόβλημα έχεις και επειδή το έχω και εγώ το κατάλαβα. Μια μέρα ρώτησες, -Εσύ βρε παιδί μου τι θέλεις - Έβγαλα τι λίστα με τα ψώνια και σου είπα Κάπως έτσι είμαι και εγώ, με την μόνη διαφορά ότι εγώ δεν ρωτάω....αλλά διαβάζω τα κρυφά, "βλέπω" εσένα μα τι ασχολείσαι, με τι χαίρεσαι, με τι σκας..... Τώρα έχω το πορτρέτο δες, παντρεύτηκες από υποχρέωση και έκανες παιδιά. Μετά Εγγόνια, όλα καλά. Αγαπάς την δουλειά σου πολύ, σε κάνει να νιώθεις Σπουδαίος, γιατί Είσαι, Αν θες το θέμα το έχεις. Το μόνο θέμα που έχασες άδικα ήταν το δικό μου γιατί ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ. Στεναχωρήθηκες πολύ, για το ατύχημα έμαθα, και μετά Όταν εγώ πήρα τηλέφωνο μετά 7 μήνες που πήγα Σπίτι, μου μιλούσες σαν να πήγα βόλτα και έπρεπε να σου πω πως πέρασα. Δεν πήγα βόλτα, Είχα ένα σοβαρό ατύχημα. Ζω εκεί που δεν πονούν να με δεχτούν. Σε έχω Συχωρέσει γιατί δεν έφταιγες εσύ...Ένα δεν μπορώ να πιστέψω , Δέχεσαι να μην με Αναγνωρίζεις, Ντροπή Σου. Υ.Γ. Όταν βαρεθώ να σχολιάζω, θα σταματήσω.

Βλέπε Με το Δικό Σου Φως, για να Φωτίζεται ο Δρόμος σου, Τάσο.

Το κόκκινο συμβολίζει το γρήγορο, η γυναίκα συμβολίζει την γέννηση, (οι συμβολισμοί Είναι δικά μου σημάδια). Κάτι Αναγεννιέται!

Μουσουλμανική μειονότητα, Όχι Τουρκική.

«τίποτα δεν πρέπει.», «Εγώ τον έρωτα τον αντιλαμβάνομαι σαν την πιο φοβερή χειραψία προς τη ζωή». «Όλα συγχωρούνται, αλλά το να θέλεις να μεταλλάξεις το κατεξοχήν απρόβλεπτο πράγμα, τον έρωτα, σε κάτι προβλεπόμενο είναι η μεγαλύτερη ύβρις». http://pitsirikidotnet.gr/2016/06/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

θα μάθω και από πάπα της Εκκλησίας μου και θα σου πω. Οι θρησκείες Είναι το όπιο του Λαού. Είναι Ειρηνικές μιλούν για Αγάπη. Αυτή η κίνηση ήταν πολιτική/χουντική. Έκαναν το τελετουργικό τους, σε χριστιανικό ναό. Παραβίαση πολιτισμική-θρησκευτική-κοινωνική. Τόσο Μίσος. Άρα Αξίζει την λύπη μας Είναι Άρρωστος ο τούρκος.

Όταν χάνεται η Ομοιομορφία της Κοινωνίας, Βήμα-Βήμα, 'Μαζική μουσουλμανική μετανάστευση. Θα μπορούσε άνετα να αντιπροσωπεύει την μελλοντική κατάληξη της Ελλάδας μιας και είναι πλέον η χώρα της Ευρώπης με την πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπου μπαίνει ανεξέλεγκτα όποιος θέλει χωρίς κανέναν έλεγχο και έχει δικαιώματα σε ιθαγένειες, σπίτια, υλικά αγαθά, μόνιμη εγκατάσταση και φυσικά εκπλήρωση των φανατικών θρησκευτικών του σχεδίων." https://hellasforce.com/2016/06/06/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84/

κάποια στιγμή απορούσες πως να εξηγήσεις στα παιδιά το παιχνίδι Ζωής + Θανάτου, πέρυσι εάν δεν κάνω λάθος. Ρώτησε πως είναι σωστό να το μάθουν, δεν ξέρω.

Το σκοινί όταν το τραβάτε και οι δυο σπάει, εάν το τραβάτε και οι δυο και κάποιος το αφήνει, πέφτει κάτω ο άλλος. Παίζω με λάστιχο εάν το τσιτώσεις θα το αφήσω δεν θα τραβάω εγώ.. Η Ομορφιά, είναι στις αισθήσεις στις στιγμές που ζεις κάθε μέρα εάν μια μέρα πεθάνει, μια άλλη ξεκινάει το ταξίδι της γέννησης της. Σε όλα γίνεται το ίδιο και ότι δεν εκτιμάται στον βαθμό που θα έπρεπε, έρχεται η ημέρα εκτίμησης του. Να Χαμογελάς είναι σημάδι γέννησης. Όταν θα έρθουν τα παιδάκια σκέψου πως θα τους το πεις.

Οικουμενικού Πατριαρχείου/Φανάρι=Τούρκος Χριστιανός, υπό την διοίκηση, η χώρα, Τούρκου πρωθυπουργού. Ο Θεός Βοηθάει τα Αμαρτωλά Παιδιά του, πρώτα. Ο Θεός μας Ας τους Συχωρέσει, Εγώ δυσκολεύομαι. Ζω Ρέθυμνο Κρήτης, υπάρχουν Χριστιανικοί Ναοί Εδώ που έχουν τον τρούλο/πύργο που ανεβαίνει ο ιμάμης. αυτό στην πόλη που ζω το θεωρούν μνημείο μνήμης δεν το έχουν χαλάσει παρότι δεν το χρησιμοποιούν. Κάθε κάποια χρόνια φροντίζουν και τα μνημεία αυτά και τα συντηρούν, παρότι ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ..... . Δεν Γελοιοποίησαν τους Μουσουλμάνους.

Πριν 8 Χρόνια οι Οικοδομικές Άδειες που δόθηκαν ήταν 4.500 σήμερα 900 που γίνονται για γραφειοκρατικούς Μόνο Λόγους, που σημαίνει δουλείες δεν υπάρχουν για Συμβολαιογράφους Δικηγόρους, Αγοραστές Σπιτιών, Πωλητές Σπιτιών, Μπετατζήδες, Επαγγέλματα για Τούβλα-Ξυλείας-Πλαστικών-πλακάκια-Σίδερα-Μπετόν, Βοηθούς, Εργολάβους, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Υδραυλικούς, Ηλεκτρολόγους και αυτά θα είχαν ως Αποτέλεσμα την Στέγαση Οικογένειας- Φοιτητή-Εργαζόμενου. Όλα αυτά τα Επαγγέλματα και τα Όνειρα Είναι σε φθίνουσα.....Κυβερνήστε κάντε την Ελλαδα παραγωγικό Μοχλό της Ευρώπης και όχι Ζητιάνο της.

Πριν 2 Χρόνια είχα πάει στην Φορτέτζα να παρακολουθήσω μια Συναυλία Μαρινέλλα - Χατζής, την Μαρινέλλα την είχα ακούσει μια φορά τον Χαιζή Οχι. Μόλις τον Άκουσα "χτύπησε" η φωνή του στην Καρδιά μου, την ψυχή μου, Εξαιρετική Λυρικότιτα, Δυνατό συναίσθημα, Τρομερή Αμεσότητα,Έπαθα Πλάκα Βούρκωσαν τα Μάτια μου και Άρχισαν να Τρέχουν Χωρίς Λόγο Δάκρυα. Απλά Υπέροχος! https://youtu.be/pR240P9z5Zw

Οι ηλικιωμένοι είναι και Σοφοί. Δεν αποκαλούνται γέροι γιατί ότι βλέπεις έχεις/είσαι. Εσύ θα επιλέξεις τι θα ακούς και σε τι θα δίνεις Αξία. Μην ξεχνάς ότι κάνεις δεν μένει νέος για πάντα και ότι όλοι έχουμε τις ώρες μας που είμαστε καλοί ή γκρινιάρηδες

Μην Έχεις Μίσος για κάποιον που σε ζηλεύει. Είναι ο μόνος που αναγνωρίζει ότι είσαι καλύτερος του. (Μου άρεσε.)

Όταν αναφέρω κάποιο παλαβό που φτιάχνει η κυβέρνηση, λίγοι το καταλαβαίνουν, άλλοι θεωρούν ότι κάνω αντιπολίτευση, ότι δεν αγαπώ την ομάδα τους, λες και παίζουν ποδόσφαιρο με αντίθετη ομάδα. Για να σου λύσω την Απορία, Είμαι Ελληνίδα, Γεννήθηκα εδώ βλέπω τον Έλληνα σερβιτόρο και τον πρόσφυγα Αφεντικό. Κομίσου.

ο αθώος Αλβάρος κεράτωσε την Αθηνά. του Λυκουρέζου η γυναίκα, η Ζωή Λάσκαρη δεν τον χωρίζει όμως γιατί είναι καλός....θα του τον δέσει...δεν μπορεί. Είναι καλός.

Πουρέ..... Αγαπώ= Το λουλούδι, τη μουσική, τον Θεό, κάποιον Άνθρωπο ένα επάγγελμα που Θαυμάζω, ένα χρώμα, ένα παιδί κ.τ.λ.Γουστάρω= Έναν σύντροφο, που εάν μείνει πολλά χρόνια στην ζωή μου το Γουστάρω μου θα γίνει Αγάπη.

με Δανεικά Ζεις Μ@λ@κ@ δεν παραγειςςςςςς

Ότι έχει Αγοραστεί με Δάνειο, Απλά δεν Είναι Δικό σου, Είναι συν_διαχειριζόμενο με τον Δανειοδότη. Όταν Εξοφληθεί στον Δανειοδότη, Πρέπει να βγάλει την Υποθήκη της Συν_διαχείρισης, Δικηγόρος.

Όσοι έχουν κοσμική αγάπη μαλώνουν ποιός να αρπάξη περισσότερη αγάπη για τον εαυτό του. Όσοι όμως έχουν την πνευματική ,την ακριβή, αγάπη, μαλώνουν ποιός να δώση περισσότερη αγάπη στον άλλον. Αγαπούν, χωρίς να σκέφτωνται αν τους αγαπούν ή αν δεν τους αγαπούν οι άλλοι, ούτε ζητούν από τους άλλους να τους αγαπούν. Θέλουν όλο να δίνουν και να δίνωνται, χωρίς να θέλουν να τους δίνουν και να τους δίνωνται. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται απ’ όλους, αλλά πιο πολύ από τον Θεό, με τον Οποίο και συγγενεύουν. Αγάπη χωρίς αντιπαροχή! Να μην κάνουμε καλωσύνες, για να πάρουμε ευλογίες. Να καλλιεργήσουμε την αρχοντική, την ακριβή αγάπη, την οποία έχει ο Θεός, και όχι την φθηνή κοσμική αγάπη, η οποία έχει κάθε ανθρώπινη αδυναμία.Από το βιβλίο «Πάθη και Αρετές» Γέροντος Παΐσιου Αγιορείτου.

Γέροντα, στενοχωριέμαι που ήρθε η ημέρα να φύγετε πάλι από κοντά μας.- Στην πνευματική ζωή δεν υπάρχει «κοντά» και «μακριά». Την αγάπη του Χριστού δεν τη χωρίζουν αποστάσεις, γιατί ο Χριστός με την αγάπη Του καταργεί τις αποστάσεις.Επομένως, είτε κοντά είτε μακριά βρίσκεται κανείς, νιώθει πάντα κοντά, όταν είναι κοντά στον Χριστό και συνδέεται με τον άλλον αδελφικά με αγάπη Χριστού.Δοξολογώ τον Θεό που η αγάπη μου είναι τέτοιου είδους, πνευματική, αγγελική, οπότε οι αποστάσεις καταργούνται και η επαφή θα υπάρχει μαζί σας και σ' αυτήν την ζωή από μακριά και στην άλλη που είναι ακόμη πιο μακριά, γιατί και εκείνη η απόσταση θα είναι πολύ κοντινή, αφού μας ενώνει η Αγάπη, ο Χριστός.Αγίου Παΐσιου Αγιορείτου.

Η ομορφότερη λέξη του κόσμου είναι ΑγαπΩ..

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία πινακίδα που είναι γραμμένη στα αρχαία ελληνικά. Το ενδιαφέρον είναι πως η συγκεκριμένη πινακίδα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στο Κέμπριτζ. http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/pinakida_apagoreuontai_ta_podilata_sta_arxaia_ellinika_sto_kempritz-64169288/

Αρχαιολόγοι βρήκαν το μάτι του Τουταγχαμών στην Κρήτη http://www.iefimerida.gr/news/23852/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7#ixzz4AtGBeT00

όταν κάνετε Αυτά τα τεστ της πλάκας του φαιης, επειδή το ψάχνω, σβήνονται ποστ από το χρονολόγιο.

Στην Μάχη Ανάμεσα σε Εσένα και τον Κόσμο, Υποστήριξε τον Κόσμο! Φρανς Καφκα! Καλημέρα!

real.Νέα! Να μαστε και εμείς, Στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς, "Ο εργασιακός μεσαίωνας των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών δεν θα περάσει. Γι' αυτό, οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ-Μετρό-Τραμ) προχωράμε το επόμενο δεκαπενθήμερο σε σειρά προειδοποιητικών κινητοποιήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς."

κατά άλλα ξεκινάει καινούργιο "μαγείρεμα" εξαγοράς ψηφοφόρων, τώρα "χαρίζουν" δάνεια. Τίποτα δεν Σώζεται το πλοίο, πάλι βάζουν/βάζει το Κράτος τον Λαό να πάρει δάνεια, Ήμαρτον.

Tasos Zorbas. 2 Ιουνίου 2016 3:58 μ.μ.

Μ αυτά και μ αυτά ξεχάσαμε ρε παιδιά να υποδεχτούμε και την ανάπτυξη στις 24 Μαίου... Βέβαια την υποδεχτήκαμε χτες με τα λουκέτα στο Λήδρα Μάρριοτ και στην εταιρία σεκιούριτι Πυρσός... Ανάπτυξη με σήμα το λουκέτο Στα πλαίσια ,λοιπόν, του μεταπτυχιακού τους προγράμματος για την επιχειρηματικότητα, που παρακολουθούν, συνέλαβαν την ιδέα και με την βοήθεια του πανεπιστημίου τους και των εργαστηρίων του την έβαλαν σε εφαρμογή! Και δημιούργησαν εταιρεία παρασκευής σαπουνιού από ανακυκλώσιμο λάδι εστιατορίων στο οποίο προσθέτουν αρωματικές ουσίες για να προσδώσουν άρωμα! http://www.cretalive.gr/business/h-patenta-toy-krhtikoy-foithth-poy-latrepsan-oi-skandinaboi#.V0_TJZj6g6k.facebook

Επίσης, η γιόγκα και ο διαλογισμός στα σχολεία.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1099512876780413&set=a.132315650166812.26543.100001651324457&type=3&theater

Ότι δεν καταλαβαίνουμε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι βλακεία και κάτι άλλο όταν εξετάζεις ένα δείγμα πληθυσμού πρέπει να βλέπεις ποιότητα ζωής, μόρφωση και ηλικία

Παλιά είχα ακούσει ότι όταν τραβήξουν τα χρήματα τους οι Εβραίοι από την Αμερική. Το "πλοίο" Αμερική θα "ξεφουσκώσει". Λίγα χρόνια πριν το 2016 οι Αμερικανοί τα "έσπασαν" με τους Εβραίους, Λογικό επακόλουθο είναι τα χρήματα τους να τα έχουν στο Ισραήλ και να χτίζουν το Ναό του Σολομώντα, είχε γραφτεί στις Γραφές ότι όταν χτιστεί θα γίνει ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος. Κάτι που ήδη συμβαίνει ο πόλεμος είναι οικονομικός. Θυμάσαι που σου είπα σε ποιο Θεό Χρωστάμε; Καταλάβαμε τώρα γιατί όταν η κατάσταση σκληραίνει, Φροντίζουμε Πρώτα το σπίτι μας. ο Βλέμμα σας στην Ελλάδα..!!

2 ώρες περίμενε στο φορείο Ασθενής, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, γιατί δεν υπήρχε τραυματιοφορέας.

Δεν υποθηκεύονται τα τρόφιμα/αντικείμενα Άνω των τριών Μηνωννννννννννννννννν, Ημερομηνίας λήξης!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης δεν κατάσχονται κατσίκες αγελάδες άνω τις μιας, παράσημα και αναμνηστικές φωτογκραφιες, Αν νυστάζεις Κοιμίσου!

Απορία τώρα που είμαστε συνηθισμένοι να ψηφίζουμε για εκλογές και δημοψηφίσματα και ψέματα....κάνουμε ένα δημοψήφισμα, για να περάσει η μέρα, με ερώτηση "Θέλεις την κυβέρνηση;;", να Τονωθούμε λίγο. Θυμάσαι τι μου είπες; ΥΠΟΜΟΝΗ. Αυτό Έκανα(τώρα το θυμήθηκες), αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει πια είναι ο Θεός να δίνει δύναμη στην λογική σου και Υγεία. Όμορφο ξΗμέρωμα.. κανε θετικές σκέψεις για ότι έχεις και όλα θα πολλαπλασιαστούν, Αμήν

Η αγάπη κάνει με ευχαρίστηση πολλά πράγματα που το »εγώ» βρίσκει πληκτικά. Η αγάπη είναι πρόθυμη να ασχοληθεί με τις κυκλοθυμίες και τους παραλογισμούς του άλλου. http://www.ihappy.gr/anakatema-fagitou-kai-agapis/

Η Καββαδά Στέφη, 31 Μαΐου στις 10:33 μ.μ. · https://www.youtube.com/watch?v=9aBdQJLO8YE Ένα βράδυ ένας γέρος ινδιάνος, της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε: «Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας» Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία. Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα. Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του: «Ποιος λύκος νικάει;» Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά: «Αυτός που ταΐζεις.»

Επίθετα, Καρα...με μικρά ονόματα.( όπου Καρα σημαίνει μαύρο.) Παλιά τα ονόματα έβγαιναν από παρατσούκλια. Τα παρατσούκλια έβγαιναν από την κοινωνία που Ζούσε ο συγκεκριμένος Άνθρωπος. Άρα οι Άνθρωποι που "ζούσαν" κάποιον συγκεκριμένο Άνθρωπο του έδιναν το παρατσούκλι που χαρακτηρίζει σύμφωνα το φέρεστε του Ανθρώπου Αυτού.

Φρένο στις Πωλήσεις σε Μη Έλληνες.

Αγάπη Είναι Όλη μας η Ζωή!

δίνει στοιχεία ενός Έλληνα πολίτη τηλεφωνικά από το 11888 ταυτότητας, πιστοποιητικών με ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΤΕ, 11 888. και πως γίνεται πιστοποίηση του Προσώπου και θα είναι το πραγματικό ή θα λέμε τυχαία ονόματα και θα "χρεώνουμε" άλλους;; πολύ δημοκρατία ρε παιδιά με τρελαίνει.

Όταν ακούμε «βιταμίνη C», το μυαλό μας πάει αμέσως στο πορτοκάλι, όμως δεν είναι αυτό το μόνο φρούτο με σημαντική ποσότητα της βιταμίνης. Άλλα γευστικά φρούτα παρέχουν σε ίδια ποσότητα περισσότερη βιταμίνη C.

Δεν χρωστάει κανείς κάτσε Καλά.... 600 δισ. του κ. Σώρρα έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας http://www.kathimerini.gr/861603/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/ta-600-dis-toy-k-swrra-kai-ta-e3wdika-daneiolhptwn-stis-trapezes

Δες μια ωραία ιδέα αντί να πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια, κυρίως τα στεγαστικά σε ξένα φανς η αριστερή κυβέρνηση, μπιρ παρα....να τα πουλήσει στους Έλληνες Ιδιοκτήτες τους. ‘Η στο Κράτος το Ελληνικό.

Οι Έλληνες οφθαλμίατροι είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως ΜΠΡΑΒΟ!!! Να και κάποιοι που κάνουν υπερήφανο τον Ελληνικό λαό ! Αυτά είναι καλά νέα!!! Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη! -

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας ήταν κορυφαίος όλων στον τελικό των κρίκων και με 15.866 βαθμούς κατέκτησε την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βέρνης.

Να επικεντρώνεσαι στα θετικά πράγματα στη ζωή, βοηθά να ξεπερνάς κάθε δυσκολία!

Για τους Δωρητές οργάνων. Είναι το πρώτο ρεπορτάζ που έκανα-διάλεξα να κάνω για την σχολή δημοσιογραφίας το 1991. Πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλά τα στοιχεία για να είναι συμβατό το μόσχευμα. Μια λύση είναι να γίνεις δωρητής οργάνων, αλλά δεν Αποτελεί την λύση Απόλυτα του προβλήματος, λυπάμαι..Όταν είχα δει το θέμα αυτό κατέληξα ότι αργότερα θα Κλέβουν και θα τεμαχίζουν προς πώληση ζωντανούς Ανθρώπους, προς πώληση, κάτι που έγινε/γίνεται. Η πραγματική λύση δόθηκε αλλά είναι σε δοκιμή από τους Αμερικάνους 14 χρόνια μετά το ρεπορτάζ που έκανα για την σχολή, παίρνουν από την σπονδυλική στήλη υγρό (μυαλό των οστών, λέγεται) και Αναγεννούν όποιο κομμάτι του Ανθρώπινου σώματος θέλουν, του ίδιου Ανθρώπου....Βλαστοκύτταρα λέγονται.

ο πόνος Μόνος και στουπί. Βάρη το έργο του Ζεμπέκικου. Το θέμα βέβαια και σε αυτόν τον χορό ζωής, είναι να σταθείς στα πόδια σου. Γιατί όταν εσύ "γκρεμίζεσαι", εγώ έχω ανάγκη μιας σου Λέξης, Αλέξη.https://youtu.be/HX8mSPA-OiE

Στους ντροπαλούς Ανθρώπους δεν μπορείς να βγάλεις Είδηση, λυπάμαι. Μόνο εάν τους ζήσεις στο περιβάλλον τους.Το μόνο που μπορείς να κάνεις Είναι να τους "διαβάσεις". Να μάθεις την Λογική της Συμπεριφοράς τους. Οι κινήσεις τους "μιλούν-ουρλιάζουν άλλες φορές"

Έρευνα, Επιστήμονες του διεθνούς φήμης εργαστηρίου θα μελετήσουν επίσης τα βαρυτικά πεδία που αναπτύσσονται μεταξύ των οπισθίων των Ελλήνων βουλευτών και της βουλευτικής καρέκλας, http://tovatraxi.com/politics/ti-dynatothta-paragogis-energeias-apo-vouleftes-tou-syriza-meletoun-episthmones/

Αναπτύξου Αλλά οχι πολύ, http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1108529

Bρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο, στο οποίο πρέπει να πάμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ένα βήμα πιο πέρα, σημείωσε σήμερα στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος στην εκδήλωση του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας "ΝΕ" με θέμα:"Η ενσωμάτωση της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης στη νέα επιχειρηματικότητα και ο ρόλος του φιλότιμου στο επιχειρείν". http://www.capital.gr/story/3129169

Τελικά την Ελλαδα την ζουν οι Υπάλληλοι και οι Συνταξιούχοι. Τους τρώμε και αυτούς;;;; Αλήτη Μπογδανο "η Ιερή Αγελάδα" σε Ζει.

Τα τελευταία επτά χρόνια έκλεισαν 250.000 Επιχειρήσεις. Αthens Ledra Κλείνει.... και που θα "κτίσουν" οι ξένοι τις επιχειρήσεις τους, αφού οι Τράπεζες ανήκουν σε ξένους επιχειρηματίες και τα λεφτά πάνε σε άλλες πολιτείες, γιατί να στηρίξουν την Ελληνική επιχείρηση την "ήπιαν" τόσο απλά....Πάρτε τις Τράπεζες.http://www.insider.gr/epiheiriseis/13185/aplirotoi-oi-ergazomenoi-sto-athens-ledra

Ο ΡΩΜΗΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ 1968 ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ,

Τα έμαθες τον Ιούλιο θα μας πληρώνουν έως εξής 400 ευρώ στο χέρι και τα υπόλοιπα θα μπαίνουν στο τραπεζικό σας λογαριασμό και θα τα διαχειρίζεστε με κάρτα που θα πάρετε από Τράπεζα, Είδες σε Όλα Απόδειξη.

Χαίρε ο Χαίρε Ελευθερία!

Αχ Ελλάδα σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω!

Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων που τον πλανήτη τον κρεμάνε σα μπρελόκΘερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα, θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίναΝοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου, τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σουΘα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουνΜα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέραΘέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνωΘέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόραΆμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουνΚι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικόΈτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, τη φαντασία μου χορεύω στο κενόΑξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδιΜαταιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνεΘα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι! Θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοιΔημοκρατία κι αξιοκρατία πλέον πωλούνται σε πανέρια σε ευκαιρία!Μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο, σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα ρε γαμώτοΝομίζουμε ποτέ δε θα μιλάμε, όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε!Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέραΘέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνωΑχ Ελλάδα σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω!https://youtu.be/P3pHY7auD8w

Εάν βλέπει κάποιος τον χαμηλό εαυτό του και θέλει όλο τον κόσμο έτσι είναι Λάθος. Βλέπω Θαυμάζω τους Καλύτερους, Δικαιότερους, Ζω Υπέρ του Συνόλου της κοινωνίας και Όχι Εις βάρος κάποιου άλλου, όταν θα "φύγω" θα αφήσω, ελπίζω, μια Ελλαδα Καλύτερη

Μην Κάνεις στον Άλλο, Αυτό που δεν θα ήθελες να σου Κάνει.http://www.ihappy.gr/koinwnia-tis-paxylis-anaisthisias/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συν + νόηση!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συν + νόηση!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ