2016-06-18 20:34:24
Φωτογραφία για Συν + Νόηση!
 α η ε δόση ήρθε;;; Μάλλον. Ε τώρα τα Χαρτιά θα δείξουν Ανάπτυξη.

 Εμπρός Πίσω.Ήθος . Αξίες. Οικογένεια. και Φιλότιμο για όλους κοινωνία, οικογένεια.ο αμερικανος από χρόνια παλεύει να μπει στην οικογένεια του Έλληνα. Μπήκε. Αρχικά με την τηλεόραση και μετά από λίγο τα διαζύγια "βροχή"(βλέπαμε καλλίτερα πρότυπα, ντεε).

ο Αμερικάνος δεν έχει ιστορία, έφτιαξε την Ευρώπη... Μετανάστες πείνες..πολέμους φέρνουν. Άρα πουλάω όπλα - σκοτώνεσαι - γκρεμίζω την ιστορία σου. Όταν Βλέπεις το Τέρας, αρχίζεις και του Μοιάζεις. Άρα βλέπω γνωρίζω μεταφέρω μοντέλα στην κοινωνία μου σύμφωνα με την παράδοση, δεν αντικαθιστώ, απλά προσθέτω. Μπήκε στην πολιτική, αντιγράφουν μοντέλα "παραιτησου" θυμήσου. Μπήκαν στους Δημοσιογράφους σας διέσπασαν, με τα κόμματα, τιβι περσονες.

Αναστατώνεται την κοινωνία Όταν τις αλλάζεται Συνεχώς τους κανόνες. Η αμερικη πρόσταξε πριν λίγα χρόνια λιγότερες γεννήσεις..θυμόμαστε..οι μόνοι, εργένηδες/σες είναι ποιο συμφέρουσα περίπτωση για ένα κράτος, μια 4μελης οικογένεια σε 4 σπίτια-4 νοικοκυριά... τα Αγόρια γίνανε "κοπέλες" Φεμινισμός..


Ιστορία δεν έχεις. Άντρες δεν έχεις..Μετανάστες Έχεις..Αύριο Τι Ελλαδα έχεις;

Εμπρός Πίσω.Ήθος . Αξίες. Οικογένεια. και Φιλότιμο για όλους κοινωνία, οικογένεια.

όλο το πρόβλημα της Ελλάδας Είναι η Τουρκοκρατία που είναι - θα είναι - Πρέπει να Είναι τελικά, όπως μας κομποδέσανε, η Συνείδηση του Έλληνα για να ξέρουμε να προφυλασσόμαστε.

Οχι εναντίων της οικογένειας.

Η Ευρώπη Εξάγει.  Εσύ τι Εξάγεις;

Την Κρήτη την επιβουλεύτηκαν πολλοί κατακτητές. Η αντίσταση στον ξένο εχθρό σφυρηλάτησε τον αυθεντικό Κρητικό χαρακτήρα: περηφάνια, ανεξαρτησία, πατριαρχικός τρόπος ζωής και μια μοναδική αντίληψη της έννοιας της τιμής που συνδυάζεται με μια εντυπωσιακή καλοσύνη και φιλοξενία.    http://hania.news/2016/06/09/%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Χωρίζεις Εσύ όχι τα παιδιά,  http://www.sdna.gr/mensdna/andres/article/211307/i-aperanti-monaksia-toy-patera-monoy

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ “ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

"οία ηώ ω υιέ αεί ει"

που έχει μόνο φωνήεντα. Η φράση υποτίθεται ότι σημαίνει «Όπως η αυγή, γιε μου να είσαι πάντα» και το γεγονός ότι μπορεί να γραφτεί φράση έξι λέξεων μόνο με φωνήεντα Αποδεικνύει την ανωτερότητα της ελληνικής γλώσσας. Όπως γράφει κάποιος χαρούμενος σε μια αναδημοσίευση της φράσης:

Ούτε ένα σύμφωνο, σε μια πλήρη φράση! Σε ποια άλλη γλώσσα θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Κατηγορηματικά, σε καμιά!

http://www.diaforetiko.gr/se-kamia-alli-glossa-den-boris-me-fonienta-na-ekfrasis-mia-toso-omorfi-efchi/

όλο το παιχνίδι είναι Εσύ τι έκανες;

Στην Θεσσαλονίκη οι περισσότερες γυναίκες μακιγιάροντε, τώρα έλυσα την απορία μου γιατί το κάνουν. Στην Θεσσαλονίκη είναι πολλοί ομογενείς από την πόλη, στην πόλη όταν πήγε ο Τούρκος κατακτητής-μουσουλμάνος θεωρούσε ότι οι αβαφες γυναίκες είναι έτοιμες για κρεββάτι και γιαυτό Βάφοντε....θυμάσαι τι σου είπα για τον Καθηγητή τον Ρεθεμνιωτη που μου το είπε για τους μουσουλμάνους....πω πω Ακόμα φοβούνται ή συνήθεια.....Τραυματικές Εμπειρίες ζωής......  

Η Μπενβε και η Μερσεντεζ Ειναι Γερμανικες επιχειρησεις Σοημπλε. Ο Ελληνας σε πληρωνει ο Γερμανος σε κλεβει, για δες   http://www.enikos.gr/media/394672,H-Agora-poy-kykloforei.html

Πάντα στην Ζωή μου, Επιλέγω που πηγαίνω να Δουλέψω. Να Επιλέγεται τους Εργοδότες σας.

Αντί να Κλείσεις την επιχείρηση σου, Μπορείς να την Μεταβιβάσεις. | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/271670/kyma-metavivaseon-epiheiriseon-stin-ee-450000-allazoyn-heria-kathe-hrono#ixzz4BH0dl100

 «Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα,

ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο!   Εκάβη, Φαιης.

Το ταξίδι Ενός Άρχοντα Ήθους!

Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Μιχαλόπουλο, http://www.enikos.gr/society/393850,To-sygkinhtiko-antio-ston-Giannh-Mixalopoylo.html

 John Ventouris

6 Μαΐου ·

The Story of the Chinese FarmerΗ ιστορία κινεζου αγρότη

https://www.facebook.com/Ventourious/videos/10209175727140002/?pnref=story

 Έχω Συνεργαστεί παλιότερα με τον Δήμο Αμαρουσίου γύρω στον 1,5 χρόνο. Αυτό που έμαθα Είναι οι Επιχειρήσεις και οι κατοικίες σε ένα Δήμο πρέπει να βρίσκονται σε Αρμονία για να μην παραβιάζεται ο χώρος κατοικίας(για ησυχία Κυρίως). Αυτά που διαβάζω για το Ελληνικό είναι ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Φτιάχνουν Βιομηχανίες/ εργοτάξια Απορριμάτων και συγκοινωνιών , κατασκευαστικά κέντρα Αναπαλαιώσεις. Το συμβόλαιο περιέχει δέσμευση λιμανιών που πρέπει να κατασκευάσει η εταιρία.

Αντί να Φτιάξουν σε Αυτό το Διαμάντι/Φιλέτο της Αθήνας, Χώρους Αναψυχής Εμπορικό και Πολιτιστικό Κόμβο, Κάνουν Εργοτάξιο που θα διαταράξει την ζωή των Κατοίκων της πόλης.  92 Ευρώ το ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ.. ΚΛΟΠΗ.    http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1113024/sta-8-dis-i-ependusi-sto-elliniko      Δήμος Ελληνικού, Αντικειμενικές, δες φωτο. Στο λινκ η τιμή πώλησης! Με 92 Ευρώ το τετραγωνικό , έδωσαν το Ελληνικό. http://www.real.gr/default.aspx?page=homeΑπό 3050ευρω - 1450ευρω, και να σκεφτείς αυτές Είναι οι τιμές Εφορίας. Ποιο πάνω είναι η Αξία.   (ο τιμοκατάλογος http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/Polites/documents_Antikeimenikes/01._NOM.DIAMER.ATHINON.pdf   )

 ο Παντελής Παντελίδης έπαιζε Ζάρια, γιατί λεφτά είχε.  Τι ήπιε άραγε..    Μαυρίκος, Είχε και Δικαστήριο. Το αυτοκίνητο το Σταμάτησε και μετά πήρε Φωτιά..... Μπ@υρδελο κοινωνία.

τιμολόγιο Ρεύματος Αθηνών 5 όροφος Μαρούσι, Έναντι,

35,63 ΕΡΤ,

Εναντι Χρεωσεις/Πιστωσεις -0,62

ΦΠΑ 0,57

Χρεωση/Πιστωση 4,42  (9/5/2016)

 ντρέπομαι που έκανα παρέλαση για την "Νίκη" της Ελλάδας κατά των Γερμανών.

 Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν.

Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν.Ο λόγος που ο κόσμος είναι μέσα σε ένα Χάος,   είναι γιατί τα πράγματα έχουν αγαπηθεί και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί!?.

 Αυτό το πρόβλημα έχεις και επειδή το έχω και εγώ το κατάλαβα. Μια μέρα ρώτησες,

-Εσύ βρε παιδί μου τι θέλεις

- Έβγαλα τι λίστα με τα ψώνια και σου είπα

Κάπως έτσι είμαι και εγώ, με την μόνη διαφορά ότι εγώ δεν ρωτάω....αλλά διαβάζω τα κρυφά, "βλέπω" εσένα μα τι ασχολείσαι, με τι χαίρεσαι, με τι σκας. Τώρα έχω το πορτρέτο δες,

παντρεύτηκες από υποχρέωση και έκανες παιδιά. Μετά Εγγόνια, όλα καλά.

Αγαπάς την δουλειά σου πολύ, σε κάνει να νιώθεις Σπουδαίος, γιατί Είσαι, Αν θες το θέμα το έχεις. Το μόνο θέμα που έχασες άδικα ήταν το δικό μου γιατί ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ. Στεναχωρήθηκες πολύ, για το ατύχημα έμαθα, και μετά Όταν εγώ πήρα τηλέφωνο μετά 7 μήνες που πήγα Σπίτι, μου μιλούσες σαν να πήγα βόλτα και έπρεπε να σου πω πως πέρασα. Δεν πήγα βόλτα, Είχα ένα σοβαρό ατύχημα.

Ζω εκεί που δεν πονούν να με δεχτούν.

Σε έχω Συχωρέσει γιατί δεν έφταιγες εσύ...Ένα δεν μπορώ να πιστέψω , Δέχεσαι να μην με Αναγνωρίζεις, Ντροπή Σου.  Υ.Γ. Όταν βαρεθώ να σχολιάζω, θα σταματήσω.

 Βλέπε Με το Δικό Σου Φως, για να Φωτίζεται ο Δρόμος σου, Τάσο.

 Το κόκκινο συμβολίζει το γρήγορο, η γυναίκα συμβολίζει την γέννηση, (οι συμβολισμοί Είναι δικά μου σημάδια). Κάτι Αναγεννιέται!

 Μουσουλμανική μειονότητα, Όχι Τουρκική.

«τίποτα δεν πρέπει.», «Εγώ τον έρωτα τον αντιλαμβάνομαι σαν την πιο φοβερή χειραψία προς τη ζωή». «Όλα συγχωρούνται, αλλά το να θέλεις να μεταλλάξεις το κατεξοχήν απρόβλεπτο πράγμα, τον έρωτα, σε κάτι προβλεπόμενο είναι η μεγαλύτερη ύβρις». http://pitsirikidotnet.gr/2016/06/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

 θα μάθω και από πάπα της Εκκλησίας μου και θα σου πω. Οι θρησκείες Είναι το όπιο του Λαού. Είναι Ειρηνικές μιλούν για Αγάπη. Αυτή η κίνηση ήταν πολιτική/χουντική. Έκαναν το τελετουργικό τους, σε χριστιανικό ναό. Παραβίαση πολιτισμική-θρησκευτική-κοινωνική. Τόσο Μίσος. Άρα Αξίζει την λύπη μας Είναι Άρρωστος ο τούρκος.

Όταν χάνεται η Ομοιομορφία της Κοινωνίας, Βήμα-Βήμα,  'Μαζική μουσουλμανική μετανάστευση. Θα μπορούσε άνετα να αντιπροσωπεύει την μελλοντική κατάληξη της Ελλάδας μιας και είναι πλέον η χώρα της Ευρώπης με την πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπου μπαίνει ανεξέλεγκτα όποιος θέλει χωρίς κανέναν έλεγχο και έχει δικαιώματα σε ιθαγένειες, σπίτια, υλικά αγαθά, μόνιμη εγκατάσταση και φυσικά εκπλήρωση των φανατικών θρησκευτικών του σχεδίων." https://hellasforce.com/2016/06/06/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84/

 κάποια στιγμή απορούσες πως να εξηγήσεις στα παιδιά το παιχνίδι Ζωής + Θανάτου, πέρυσι εάν δεν κάνω λάθος. Ρώτησε πως είναι σωστό να το μάθουν, δεν ξέρω.

 Το σκοινί όταν το τραβάτε και οι δυο σπάει, εάν το τραβάτε και οι δυο και κάποιος το αφήνει, πέφτει κάτω ο άλλος. Παίζω με λάστιχο εάν το τσιτώσεις θα το αφήσω δεν θα τραβάω εγώ.. Η Ομορφιά, είναι στις αισθήσεις στις στιγμές που ζεις κάθε μέρα εάν μια μέρα πεθάνει, μια άλλη ξεκινάει το ταξίδι της γέννησης της. Σε όλα γίνεται το ίδιο και ότι δεν εκτιμάται στον βαθμό που θα έπρεπε, έρχεται η ημέρα εκτίμησης του. Να Χαμογελάς είναι σημάδι γέννησης. Όταν θα έρθουν τα παιδάκια σκέψου πως θα τους το πεις.

 Οικουμενικού Πατριαρχείου/Φανάρι=Τούρκος Χριστιανός, υπό την διοίκηση, η χώρα, Τούρκου πρωθυπουργού.    Ο Θεός Βοηθάει τα Αμαρτωλά Παιδιά του, πρώτα. Ο Θεός μας Ας τους Συχωρέσει, Εγώ δυσκολεύομαι.

Ζω Ρέθυμνο Κρήτης, υπάρχουν Χριστιανικοί Ναοί Εδώ που έχουν τον τρούλο/πύργο που ανεβαίνει ο ιμάμης. αυτό στην πόλη που ζω το θεωρούν μνημείο μνήμης δεν το έχουν χαλάσει παρότι δεν το χρησιμοποιούν. Κάθε κάποια χρόνια φροντίζουν και τα μνημεία αυτά και τα συντηρούν, παρότι ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ..... .

Δεν Γελοιοποίησαν τους Μουσουλμάνους.

 Πριν 8 Χρόνια οι Οικοδομικές Άδειες που δόθηκαν ήταν 4.500 σήμερα 900 που γίνονται για γραφειοκρατικούς Μόνο Λόγους, που σημαίνει δουλείες δεν υπάρχουν για Συμβολαιογράφους Δικηγόρους, Αγοραστές Σπιτιών, Πωλητές Σπιτιών, Μπετατζήδες, Επαγγέλματα για Τούβλα-Ξυλείας-Πλαστικών-πλακάκια-Σίδερα-Μπετόν, Βοηθούς, Εργολάβους, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Υδραυλικούς, Ηλεκτρολόγους και αυτά θα είχαν ως Αποτέλεσμα την Στέγαση Οικογένειας- Φοιτητή-Εργαζόμενου. Όλα αυτά τα Επαγγέλματα και τα Όνειρα Είναι σε φθίνουσα.....Κυβερνήστε κάντε την Ελλαδα παραγωγικό Μοχλό της Ευρώπης και όχι Ζητιάνο της.

 Πριν 2 Χρόνια είχα πάει στην Φορτέτζα να παρακολουθήσω μια Συναυλία Μαρινέλλα - Χατζής, την Μαρινέλλα την είχα ακούσει μια φορά τον Χαιζή Οχι. Μόλις τον Άκουσα "χτύπησε" η φωνή του στην Καρδιά μου, την ψυχή μου, Εξαιρετική Λυρικότιτα, Δυνατό συναίσθημα, Τρομερή Αμεσότητα,Έπαθα Πλάκα Βούρκωσαν τα Μάτια μου και Άρχισαν να Τρέχουν Χωρίς Λόγο Δάκρυα. Απλά Υπέροχος! https://youtu.be/pR240P9z5Zw

 Οι ηλικιωμένοι είναι και Σοφοί. Δεν αποκαλούνται γέροι γιατί ότι βλέπεις έχεις/είσαι. Εσύ θα επιλέξεις τι θα ακούς και σε τι θα δίνεις Αξία. Μην ξεχνάς ότι κάνεις δεν μένει νέος για πάντα και ότι όλοι έχουμε τις ώρες μας που είμαστε καλοί ή γκρινιάρηδες

 Μην Έχεις Μίσος για κάποιον που σε ζηλεύει. Είναι ο μόνος που αναγνωρίζει ότι είσαι καλύτερος του. (Μου άρεσε.)

 Όταν αναφέρω κάποιο παλαβό που φτιάχνει η κυβέρνηση, λίγοι το καταλαβαίνουν, άλλοι θεωρούν ότι κάνω αντιπολίτευση, ότι δεν αγαπώ την ομάδα τους, λες και παίζουν ποδόσφαιρο με αντίθετη ομάδα. Για να σου λύσω την Απορία, Είμαι Ελληνίδα, Γεννήθηκα εδώ βλέπω τον Έλληνα σερβιτόρο και τον πρόσφυγα Αφεντικό. Κομίσου.

 ο αθώος Αλβάρος κεράτωσε την Αθηνά.    του Λυκουρέζου η γυναίκα,  η Ζωή Λάσκαρη δεν τον χωρίζει όμως γιατί είναι καλός....θα του τον δέσει...δεν μπορεί. Είναι καλός.

 Πουρέ..... Αγαπώ= Το λουλούδι, τη μουσική, τον Θεό, κάποιον Άνθρωπο ένα επάγγελμα που Θαυμάζω, ένα χρώμα, ένα παιδί κ.τ.λ.Γουστάρω= Έναν σύντροφο, που εάν μείνει πολλά χρόνια στην ζωή μου το Γουστάρω μου θα γίνει Αγάπη.

 με Δανεικά Ζεις Μ@λ@κ@ δεν παραγειςςςςςς

 Ότι έχει Αγοραστεί με Δάνειο, Απλά δεν Είναι Δικό σου, Είναι συν_διαχειριζόμενο με τον Δανειοδότη. Όταν Εξοφληθεί στον Δανειοδότη, Πρέπει να βγάλει την Υποθήκη της Συν_διαχείρισης, Δικηγόρος.

 Όσοι έχουν κοσμική αγάπη μαλώνουν ποιός να αρπάξη περισσότερη αγάπη για τον εαυτό του. Όσοι όμως έχουν την πνευματική ,την ακριβή, αγάπη, μαλώνουν ποιός να δώση περισσότερη αγάπη στον άλλον. Αγαπούν, χωρίς να σκέφτωνται αν τους αγαπούν ή αν δεν τους αγαπούν οι άλλοι, ούτε ζητούν από τους άλλους να τους αγαπούν. Θέλουν όλο να δίνουν και να δίνωνται, χωρίς να θέλουν να τους δίνουν και να τους δίνωνται. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται απ’ όλους, αλλά πιο πολύ από τον Θεό, με τον Οποίο και συγγενεύουν.      Αγάπη χωρίς αντιπαροχή! Να μην κάνουμε καλωσύνες, για να πάρουμε ευλογίες. Να καλλιεργήσουμε την αρχοντική, την ακριβή αγάπη, την οποία έχει ο Θεός, και όχι την φθηνή κοσμική αγάπη, η οποία έχει κάθε ανθρώπινη αδυναμία.Από το βιβλίο

«Πάθη και Αρετές» Γέροντος Παΐσιου Αγιορείτου.

 Γέροντα, στενοχωριέμαι που ήρθε η ημέρα να φύγετε πάλι από κοντά μας.- Στην πνευματική ζωή δεν υπάρχει «κοντά» και «μακριά». Την αγάπη του Χριστού δεν τη χωρίζουν αποστάσεις, γιατί ο Χριστός με την αγάπη Του καταργεί τις αποστάσεις.Επομένως, είτε κοντά είτε μακριά βρίσκεται κανείς, νιώθει πάντα κοντά, όταν είναι κοντά στον Χριστό και συνδέεται με τον άλλον αδελφικά με αγάπη Χριστού.Δοξολογώ τον Θεό που η αγάπη μου είναι τέτοιου είδους, πνευματική, αγγελική, οπότε οι αποστάσεις καταργούνται και η επαφή θα υπάρχει μαζί σας και σ' αυτήν την ζωή από μακριά και στην άλλη που είναι ακόμη πιο μακριά, γιατί και εκείνη η απόσταση θα είναι πολύ κοντινή, αφού μας ενώνει η Αγάπη, ο Χριστός.Αγίου Παΐσιου Αγιορείτου.

 Η ομορφότερη λέξη του κόσμου είναι ΑγαπΩ..

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία πινακίδα που είναι γραμμένη στα αρχαία ελληνικά. Το ενδιαφέρον είναι πως η συγκεκριμένη πινακίδα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά στο Κέμπριτζ.   http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/pinakida_apagoreuontai_ta_podilata_sta_arxaia_ellinika_sto_kempritz-64169288/

   Αρχαιολόγοι βρήκαν το μάτι του Τουταγχαμών στην Κρήτη http://www.iefimerida.gr/news/23852/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7#ixzz4AtGBeT00

όταν κάνετε Αυτά τα τεστ της πλάκας του φαιης, επειδή το ψάχνω, σβήνονται ποστ από το χρονολόγιο.

Στην Μάχη Ανάμεσα σε Εσένα και τον Κόσμο, Υποστήριξε τον Κόσμο! Φρανς Καφκα! Καλημέρα!

real.Νέα!     Να μαστε και εμείς,  Στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς,  "Ο εργασιακός μεσαίωνας των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών δεν θα περάσει. Γι' αυτό, οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ-Μετρό-Τραμ) προχωράμε το επόμενο δεκαπενθήμερο σε σειρά προειδοποιητικών κινητοποιήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς."

κατά άλλα ξεκινάει καινούργιο "μαγείρεμα" εξαγοράς ψηφοφόρων, τώρα "χαρίζουν" δάνεια. Τίποτα δεν Σώζεται το πλοίο, πάλι βάζουν/βάζει το Κράτος τον Λαό να πάρει δάνεια, Ήμαρτον.

Tasos Zorbas.

2 Ιουνίου 2016 3:58 μ.μ.

Μ αυτά και μ αυτά ξεχάσαμε ρε παιδιά να υποδεχτούμε και την ανάπτυξη στις 24 Μαίου Βέβαια την υποδεχτήκαμε χτες με τα λουκέτα στο Λήδρα Μάρριοτ και στην εταιρία σεκιούριτι Πυρσός...

Ανάπτυξη με σήμα το λουκέτο...

  Στα πλαίσια ,λοιπόν, του μεταπτυχιακού τους προγράμματος για την επιχειρηματικότητα, που παρακολουθούν, συνέλαβαν την ιδέα και με την βοήθεια του πανεπιστημίου τους και των εργαστηρίων του την έβαλαν σε εφαρμογή! Και δημιούργησαν εταιρεία παρασκευής σαπουνιού από ανακυκλώσιμο λάδι εστιατορίων στο οποίο προσθέτουν αρωματικές ουσίες για να προσδώσουν άρωμα!

http://www.cretalive.gr/business/h-patenta-toy-krhtikoy-foithth-poy-latrepsan-oi-skandinaboi#.V0_TJZj6g6k.facebook

Επίσης, η γιόγκα και ο διαλογισμός στα σχολεία.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1099512876780413&set=a.132315650166812.26543.100001651324457&type=3&theater

Ότι δεν καταλαβαίνουμε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι βλακεία και κάτι άλλο όταν εξετάζεις ένα δείγμα πληθυσμού πρέπει να βλέπεις ποιότητα ζωής, μόρφωση και ηλικία

Παλιά είχα ακούσει ότι όταν τραβήξουν τα χρήματα τους οι Εβραίοι από την Αμερική. Το "πλοίο" Αμερική θα "ξεφουσκώσει". Λίγα χρόνια πριν το 2016 οι Αμερικανοί τα "έσπασαν" με τους Εβραίους, Λογικό επακόλουθο είναι τα χρήματα τους να τα έχουν στο Ισραήλ και να χτίζουν το Ναό του Σολομώντα, είχε γραφτεί στις Γραφές ότι όταν χτιστεί θα γίνει ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος. Κάτι που ήδη συμβαίνει ο πόλεμος είναι οικονομικός.     Θυμάσαι που σου είπα σε ποιο Θεό Χρωστάμε;  Καταλάβαμε τώρα γιατί όταν η κατάσταση σκληραίνει, Φροντίζουμε Πρώτα το σπίτι μας.    ο Βλέμμα σας στην Ελλάδα..!!

2 ώρες περίμενε στο φορείο Ασθενής, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, γιατί δεν υπήρχε τραυματιοφορέας.

Δεν υποθηκεύονται τα τρόφιμα/αντικείμενα Άνω των τριών Μηνωννννννννννννννννν, Ημερομηνίας λήξης!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης δεν κατάσχονται κατσίκες αγελάδες άνω τις μιας, παράσημα και αναμνηστικές φωτογκραφιες, Αν νυστάζεις Κοιμίσου!

 Απορία τώρα που είμαστε συνηθισμένοι να ψηφίζουμε για εκλογές και δημοψηφίσματα και ψέματα....κάνουμε ένα δημοψήφισμα, για να περάσει η μέρα, με ερώτηση "Θέλεις την κυβέρνηση;;", να Τονωθούμε λίγο.                    Θυμάσαι τι μου είπες; ΥΠΟΜΟΝΗ. Αυτό Έκανα(τώρα το θυμήθηκες), αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει πια είναι ο Θεός να δίνει δύναμη στην λογική σου και Υγεία. Όμορφο ξΗμέρωμα.. κανε θετικές σκέψεις για ότι έχεις και όλα θα πολλαπλασιαστούν, Αμήν

 Η αγάπη κάνει με ευχαρίστηση πολλά πράγματα που το »εγώ» βρίσκει πληκτικά. Η αγάπη είναι πρόθυμη να ασχοληθεί με τις κυκλοθυμίες και τους παραλογισμούς του άλλου.

http://www.ihappy.gr/anakatema-fagitou-kai-agapis/

 Η Καββαδά Στέφη, 31 Μαΐου στις 10:33 μ.μ. ·

https://www.youtube.com/watch?v=9aBdQJLO8YE          Ένα βράδυ ένας γέρος ινδιάνος, της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Είπε: «Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων' που υπάρχουν μέσα σε όλους μας»

Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονεία.

Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα.

Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του: «Ποιος λύκος νικάει;»

Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά:

«Αυτός που ταΐζεις.»

Επίθετα, Καρα...με μικρά ονόματα.( όπου Καρα σημαίνει μαύρο.)

Παλιά τα ονόματα έβγαιναν από παρατσούκλια. Τα παρατσούκλια έβγαιναν από την κοινωνία που Ζούσε ο συγκεκριμένος Άνθρωπος. Άρα οι Άνθρωποι που "ζούσαν" κάποιον συγκεκριμένο Άνθρωπο του έδιναν το παρατσούκλι που χαρακτηρίζει σύμφωνα το φέρεστε του Ανθρώπου Αυτού.

 Φρένο στις Πωλήσεις σε Μη Έλληνες.

Αγάπη Είναι Όλη μας η Ζωή!

δίνει στοιχεία ενός Έλληνα πολίτη τηλεφωνικά από το 11888 ταυτότητας, πιστοποιητικών με ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΤΕ, 11 888. και πως γίνεται πιστοποίηση του Προσώπου και θα είναι το πραγματικό ή θα λέμε τυχαία ονόματα και θα "χρεώνουμε" άλλους;; πολύ δημοκρατία ρε παιδιά με τρελαίνει.

Όταν ακούμε «βιταμίνη C», το μυαλό μας πάει αμέσως στο πορτοκάλι, όμως δεν είναι αυτό το μόνο φρούτο με σημαντική ποσότητα της βιταμίνης. Άλλα γευστικά φρούτα παρέχουν σε ίδια ποσότητα περισσότερη βιταμίνη C.

Δεν χρωστάει κανείς κάτσε Καλά.... 600 δισ. του κ. Σώρρα έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας   http://www.kathimerini.gr/861603/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/ta-600-dis-toy-k-swrra-kai-ta-e3wdika-daneiolhptwn-stis-trapezes

Δες μια ωραία ιδέα αντί να πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια, κυρίως τα στεγαστικά σε ξένα φανς η αριστερή κυβέρνηση, μπιρ παρα....να τα πουλήσει στους Έλληνες Ιδιοκτήτες τους. ‘Η στο Κράτος το Ελληνικό.

Οι Έλληνες οφθαλμίατροι είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως ΜΠΡΑΒΟ!!! Να και κάποιοι που κάνουν υπερήφανο τον Ελληνικό λαό !

Αυτά είναι καλά νέα!!! Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη! -

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας ήταν κορυφαίος όλων στον τελικό των κρίκων και με 15.866 βαθμούς κατέκτησε την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βέρνης.

Να επικεντρώνεσαι στα θετικά πράγματα στη ζωή, βοηθά να ξεπερνάς κάθε δυσκολία!

Για τους Δωρητές οργάνων. Είναι το πρώτο ρεπορτάζ που έκανα-διάλεξα να κάνω για την σχολή δημοσιογραφίας το 1991. Πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλά τα στοιχεία για να είναι συμβατό το μόσχευμα. Μια λύση είναι να γίνεις δωρητής οργάνων, αλλά δεν Αποτελεί την λύση Απόλυτα του προβλήματος, λυπάμαι..Όταν είχα δει το θέμα αυτό κατέληξα ότι αργότερα θα Κλέβουν και θα τεμαχίζουν προς πώληση ζωντανούς Ανθρώπους, προς πώληση, κάτι που έγινε/γίνεται. Η πραγματική λύση δόθηκε αλλά είναι σε δοκιμή από τους Αμερικάνους 14 χρόνια μετά το ρεπορτάζ που έκανα για την σχολή, παίρνουν από την σπονδυλική στήλη υγρό (μυαλό των οστών, λέγεται) και Αναγεννούν όποιο κομμάτι του Ανθρώπινου σώματος θέλουν, του ίδιου Ανθρώπου....Βλαστοκύτταρα λέγονται.

ο πόνος Μόνος και στουπί. Βάρη το έργο του Ζεμπέκικου. Το θέμα βέβαια και σε αυτόν τον χορό ζωής, είναι να σταθείς στα πόδια σου. Γιατί όταν εσύ "γκρεμίζεσαι", εγώ έχω ανάγκη μιας σου Λέξης, Αλέξη.https://youtu.be/HX8mSPA-OiE

Στους ντροπαλούς Ανθρώπους δεν μπορείς να βγάλεις Είδηση, λυπάμαι. Μόνο εάν τους ζήσεις στο περιβάλλον τους.Το μόνο που μπορείς να κάνεις Είναι να τους "διαβάσεις". Να μάθεις την Λογική της Συμπεριφοράς τους. Οι κινήσεις τους "μιλούν-ουρλιάζουν άλλες φορές"

Έρευνα,  Επιστήμονες του διεθνούς φήμης εργαστηρίου θα μελετήσουν επίσης τα βαρυτικά πεδία που αναπτύσσονται μεταξύ των οπισθίων των Ελλήνων βουλευτών και της βουλευτικής καρέκλας,

http://tovatraxi.com/politics/ti-dynatothta-paragogis-energeias-apo-vouleftes-tou-syriza-meletoun-episthmones/

Αναπτύξου Αλλά οχι πολύ,

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1108529

Bρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο, στο οποίο πρέπει να πάμε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ένα βήμα πιο πέρα, σημείωσε σήμερα στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος στην εκδήλωση του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας "ΝΕ" με θέμα:"Η ενσωμάτωση της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης στη νέα επιχειρηματικότητα και ο ρόλος του φιλότιμου στο επιχειρείν". http://www.capital.gr/story/3129169

Τελικά την Ελλαδα την ζουν οι Υπάλληλοι και οι Συνταξιούχοι.

Τους τρώμε και αυτούς;;;; Αλήτη Μπογδανο "η Ιερή Αγελάδα" σε Ζει.

 Τα τελευταία επτά χρόνια έκλεισαν 250.000 Επιχειρήσεις. Αthens Ledra Κλείνει.... και που θα "κτίσουν" οι ξένοι τις επιχειρήσεις τους, αφού οι Τράπεζες ανήκουν σε ξένους επιχειρηματίες και τα λεφτά πάνε σε άλλες πολιτείες, γιατί να στηρίξουν την Ελληνική επιχείρηση την "ήπιαν" τόσο απλά....Πάρτε τις Τράπεζες.http://www.insider.gr/epiheiriseis/13185/aplirotoi-oi-ergazomenoi-sto-athens-ledra

Ο ΡΩΜΗΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ 1968 ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ,

Τα έμαθες τον Ιούλιο θα μας πληρώνουν έως εξής 400 ευρώ στο χέρι και τα υπόλοιπα θα μπαίνουν στο τραπεζικό σας λογαριασμό και θα τα διαχειρίζεστε με κάρτα που θα πάρετε από Τράπεζα, Είδες σε Όλα Απόδειξη.

Χαίρε ο Χαίρε Ελευθερία!  

Αχ Ελλάδα σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω!

Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων που τον πλανήτη τον κρεμάνε σα μπρελόκΘερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα, θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίναΝοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου, τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σουΘα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουνΜα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέραΘέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνωΘέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόραΆμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουνΚι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικόΈτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, τη φαντασία μου χορεύω στο κενόΑξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδιΜαταιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνεΘα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι! Θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοιΔημοκρατία κι αξιοκρατία πλέον πωλούνται σε πανέρια σε ευκαιρία!Μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο, σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα ρε γαμώτοΝομίζουμε ποτέ δε θα μιλάμε, όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε!Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέραΘέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνωΑχ Ελλάδα σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω!https://youtu.be/P3pHY7auD8w

Εάν βλέπει κάποιος τον χαμηλό εαυτό του και θέλει όλο τον κόσμο έτσι είναι Λάθος. Βλέπω Θαυμάζω τους Καλύτερους, Δικαιότερους, Ζω Υπέρ του Συνόλου της κοινωνίας και Όχι Εις βάρος κάποιου άλλου, όταν θα "φύγω" θα αφήσω, ελπίζω, μια Ελλαδα Καλύτερη

Μην Κάνεις στον Άλλο, Αυτό που δεν θα ήθελες να σου Κάνει.http://www.ihappy.gr/koinwnia-tis-paxylis-anaisthisias/

Όταν δεν καταλαβαίνεις, να ψάχνεις την αλήθεια και όχι να κάνεις Υποδείξεις. Αυτός ο Κόσμος έχει κανόνες, να Σέβεσαι.

Με διαρκείς προσπάθειες, ώστε να ανέβει συνολικά το τουριστικό και αγροτικό προϊόν της περιοχής, η Costa Navarino πραγματοποιεί μέχρι και σεμινάρια γαστρονομίας με γνωστούς σεφ σε όλα τα εστιατόρια της Μεσσηνίας, αλλά και σεμινάρια σε ξενοδόχους, τα οποία περιλαμβάνουν επισκέψεις σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας για να δουν τις καλές και κακές πρακτικές που εφαρμόζουν.  www.enikos.gr/society/390169,H-Costa-Navarino-xarizei-nea-pnoh-sthn-Peloponnhso.html

Αυτός είναι ο Έλληνας εφοπλιστής που διέγραψε 2 εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο χρέος της Ελλάδας,  http://expresstime.gr/aftos-ine-o-ellinas-efoplistis-pou-diegrapse-2-ekatommiria-evro-apo-dimosio-chreos-tis-elladas

ξέρει να ελίσσεται !.Ανάπτυξη Εταιρείας μέσα στην Κρίση,Δες, http://molibixarti.blogspot.gr/2016/05/blog-post_87.html?spref=fb

Πρωινό Συμπέρασμα για Αφεντικό δεν κάνεις Έλληνα, αλλά μόνο για Υπάλληλος. Τελεία.

Δες ένα περίεργο που έμαθα πριν από λίγο. Ελληνικές Εταιρίες μπύρας δεν Έχουμε, κάποιες μικρές τοπικές εταιρίες ίσως, αλλά όλες οι Μπύρες συσκευάζονται στην Ελλαδα. Συμπέρασμα για επιχειρηματίας δεν κάνεις Έλληνα, αλλά για υπάλληλος.

Πριν Χρεώσεις Άλλους, Χρέωσε Εσένα.

Να πάρεις Δάνειο και εσύ μπορείς να βουλιάξεις την Ελλάδα.lhttp://www.enikos.gr/media/389911,H-Realnews-shmera.html

Μανούλες Υπάρχουν και Από τις δυο Μεριές, Μάνο. Ο ένας Νεκρός και ο άλλος Ζωντανός_Νεκρός..

ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ Μ Ο Ν Η, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.    ο μπατσος είπε στην μαμά μου, που μίλησε Όμορφα για την Αδερφή και Μητέρα του Κώστα, "η άλλη πλευρά δεν μιλάει έτσι για Σας". Και ο δικηγόρος μου είπε ότι Έπρεπε να τους κάνω ΜΥΝΗΣΗ....ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ. Δεν χρωστάω. Μανούλες Υπάρχουν και Από τις δυο Μεριές, Μάνο. Ο ένας Νεκρός και ο άλλος Ζωντανός_Νεκρός..  Ο Κώστας με Σκότωσε. Το έχει ξανακάνει και σε Άλλη κοπέλα, ρώτα την συμβία...Αληθινέ.

Εσύ.. Όταν κοιτάς την καρδιά, βλέπεις το Εγώ σου.

Το κεφάλι το σκύβουν στον Θεό. Να πηγαίνεις Εκκλησιά Να εξομολόγησε και να μεταλαμβάνεις. Εσύ έχεις Χοντρό Πρόβλημα. Να Αγαπάς το Δίκιο. 22 Οκτωβρίου 1997 με Σκότωσε αυτός που Εσύ κάνεις Κορόνα και παιδί με το όνομα του ή ψυχίατρο θες ή απομακρύνθηκες από τον Θεό, τον Ουράνιο πατέρα. Ο Θεός Μαζί σου και σε Όλο τον Κόσμο.Προσευχή που πρέπει να λες, "Κύριε Ημών Ιησού Χριστέ Ελέησον Με".

ΜΙΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,. Αν υπάρχει κάποια στιγμή, στην εποχή των Μνημονίων, να μιλήσουμε για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η στιγμή αυτή είναι τώρα.http://amagi.gr/conte…/i-apoleia-tis-ethnikis-mas-kyriarhias

Παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ να μάθω για κάτι, δες πολιτισμό ο Γερμανός, όταν ολοκλήρωσα την συνομιλία.... με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν Αν εξυπηρετήθηκα και οι υπάλληλοι αν ήταν Ευγενικοί μαζί μου (πρέπει να είχε μπερδευτεί ο λογαριασμός και να μην είχε πληρωθεί από λάθος μου).... Είδες ο Γερμανός είχε σεβασμό, Εσύ;;.Παντού οι Πάντες, παντού καλοί, κακοί.

Σας καλωσορίζουμε στο Ρέθυμνο του Πνεύματος και του Πολιτισμού και σας καλούμε σε μια περιήγηση στο μακρινό παρελθόν του μέσα από την πένα, το πεντάγραμμο και το χρωστήρα των δημιουργών του.Ο τόπος αυτός , των μικρών αναπτυξιακών δυνατοτήτων, έγινε μεγάλος χάρις στα Γράμματα και τις Τέχνες που έμαθαν να καλλιεργούν οι άνθρωποί του κληροδοτώντας στους αιώνες ανεκτίμητο πνευματικό πλούτο.Ένας ήταν πάντα ο στόχος του Πολιτιστικού Οργανισμού και τον υπηρέτησε με αμέτρητες δυσκολίες και απερίγραπτές περιπέτειες.Να γίνουν ευρύτερα γνωστοί οι λογοτέχνες, οι μουσικοί, οι ζωγράφοι και οι γλύπτες που κατάγονται από το Ρέθυμνο , από τους οποίους άλλοι διέπρεψαν και διαπρέπουν κι άλλοι χάθηκαν στην αφάνεια.Κι ακόμα να αναδειχθούν οι ανώνυμοι ήρωες αυτού του μαρτυρικού τόπου που πότισαν κι αυτοί με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς αλλά ποιος τους θυμάται τώρα.Μικρά γεγονότα που έγραψαν τα δικά τους κεφάλαια στα Ρεθεμνιώτικα Χρονικά σταχυολογούνται μέσα από δημοσιεύματα εφημερίδων για να δώσουν κι εκείνα το δικό τους φως στην αναζήτηση μιας πολιτείας που χάνεται σιγά σιγά μέσα στην δίνη των αξιών που κάποιοι επιμένουν να θεωρούν ανάπτυξη.Οι πόρτες αυτής της ιστοσελίδας είναι ανοικτές και για διάλογο μεταξύ ανθρώπων που προβληματίζονται για το πολιτιστικό γίγνεσθαι. Θα φιλοξενούν επίσης πρόθυμα κάθε πνευματική ανησυχία. Μια γέφυρα θελήσαμε να δημιουργήσουμε για επικοινωνία με όλους όσους έχουν να καταθέσουν κάτι για το κεφάλαιο που λέγεται πολιτισμός. Ας τη στεριώσουμε όλοι μαζί για να κάνουμε τις μέρες μας πιο δημουργικές και πιο ανθρώπινες.Και ν΄αφήσουμε στα παιδιά μας κάτι που να συντηρεί την παράδοση που θέλει το Ρέθυμνο Πόλη των Γραμμάτων και Τεχνών , για να αποκτήσουν κίνητρα που θα δώσουν στην παράδοση αυτή μια πιο δημιουργική συνέχεια.Εύα Λαδιάhttp://www.politistiko-rethymno.org/

Όταν Σέβεσαι την κοινωνία σου, σε Σέβεται και αυτή!

Ντοκιμαντέρ για την έλλειψη παιδείας στο Σινεμά.   Να γιατί Βλέπει ο Λαός Ελληνικές Ταινίες,

Είδες ο Ινδοκαναδος που έχει την Γιουρομπανκ "διαβάζει" κοινωνία και κάνει Έργα. Στην Αθήνα για παράδειγμα προωθεί τις πιστωτικές κάρτες.

Μεταλαμπαδεύουν Παράδοση,

Ποια φάρμακα θα πωλούνται εκτός φαρμακείων - ΒΙΝΤΕΟ,  //www.enikos.gr/society/389614,Poia-farmaka-8a-pwloyntai-ektos-farmakeiwn-BINTEO.html

Η εξυγίανση δεν βρίσκεται στα Χρήματα. Την Υγεία σου να Έχεις να μην πίνεις, Έχεις παιδιά και το ποιο μικρο Είσαι Εσύ. Εδώ απλά βλέπουμε θέματα δεν είναι η ζωή μας. Εγώ είμαι Εδώ γιατί αυτή την ζωή Επέλεξα. Αυτήν την επιλογή είχα.

Δες τι μου ήρθε πάλι,τους κάνουμε μήνυση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριον και μέχρι να κλείσει η Δίκη δεν ανεβαίνουν ούτε οι Τόκοι ούτε το Δάνειο...Σε 100 χρόνια τελειώνει η Δίκη και παίρνουν τα @@@@@@@@@@@@@@@@@@ μας.

Του Μανώλη Γ. Παπαμαστοράκη*Εάν ένας λαός πρέπει να κοιτάζει μπροστά, οι Έλληνες πρέπει να κοιτάζουν και πίσω. Να αναπολούν το παρελθόν και να θυμούνται ποιοι και πώς τους κράτησαν ζωντανούς στο πέρασμα των καιρών.

Η απιστία στη γυναίκα έχει «μητέρα» τη σεξουαλική της ευφυΐα και «πατέρα» τον ερωτισμό, ενώ στον άνδρα είναι μια «ορφανή» απιστία με πολλούς δήθεν «γονείς», που είναι οι αντίζηλοι του αρσενικού στις επιδόσεις που αρέσκονται να συζητάνε στις ανδρικές παρέες. Όπως οι ψαράδες και οι κυνηγοί…Απορώ γιατί θέλετε πιστές, μετά από αυτό.  https://fabtoday.net/

Τα έμαθες σε λίγο καιρό θα εξαφανιστεί το νόμισμα...θα τα κάνετε όλα με κάρτα. Πληροφορία Από την Τράπεζα.

Στον Πόλεμο και στον Έρωτα δεν υπάρχουν Κανόνες!

 θέλεις Απαντήσεις Καρδιά μου, Αλλά δεν ρωτάςςς.... Ψάχνω από λεπτομέρειες να Ανασύρω την Ερώτηση. Ξέρω ότι το Ατύχημα μου Σημάδεψε όχι μόνο εμένα, αλλά και άλλους και γυρνώ διορθώνω - Ελευθερώνω.. Δεν μου ανήκει Τίποτα και το ξέρω. Δεν Ζητώ τίποτα από κανένα σας φιλόδοξο.. Βλέπω Τι Είχατε για Εμένα.. Τίποτα.. Το πήρα και Ζω Κρήτη και μην φανταστείς ότι βρήκα την γη της επαγγελίας Εδώ.. Παντού τα Πάντα.

 -πόσο χρόνων Είσαι;

- 20

- Πω πω θα μπορούσα να Είμαι Μαμά σου( Αυτό πέρυσι)Σήμερα του είπα να μου πληρώσει λογαριασμούς στο ταχυδρομείο και να μου πάρει ένα χαρτί κουζίνας από το Σούπερ Μάρκετ, το απόγευμα που πήγα ψηφιδωτό. Όταν γύρισε τι μου είπε.......-χάρηκα που μπορώ να σε Βοηθήσω!

 Ο Άνθρωπος που Αγαπά τα χρώματα της μουσικής, παίζει μουσική και Ακούει Μουσική λέγεται Εραστής της Τέχνης, αλλιώς Ερασιτέχνης!

Δίκαιο Κράτος.Αξιοκρατία - Δουλειές - Σύγχρονη Παιδεία - Αξιοπρεπή Περίθαλψη - Ικανοποιητικούς Μισθούς και Συντάξεις - Ασφάλεια

Όλα Θέλουν Συναλλαγή. Έκανες Έχεις Αποτέλεσμα. Εσύ Έκανες;;;

Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο! Μπορείς.

Όλοι Μαζί! Τέλος στον Στον "βιασμό" της κοινωνίας, γλυκιά μου. Η μονή απειλή είναι ο Γερμανός γιαυτό θα χάσει κι άλλο πόλεμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΕΞΕ παροιμία, "Παίρνε γερόντων Συμβουλή και Ανθρώπων Πονεμένων " !

Να Είμαστε Καλά Να τα Χειριζόμαστε με Λογική, όλοι μαζί, Αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να Σώσουμε ούτε τον Εαυτό μας, ούτε τους Άλλους!

Δημοσιογράφος με Χρόνια καριέρας μου είπε "θα γίνουν πολλές αλλαγές, ας προσέξουμε να μην χάσουμε την ψυχή μας"..

Είμαστε στην Εποχή που πρέπει να πούμε τα Αυτονόητα. Ένα παιδί 21 χρονών, κάνει με ευχαρίστηση μια "βοήθεια" σε έναν ...Άνθρωπο. που συνεργάζεται, βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Αυτό πρέπει να αναγεννηθεί... Η Ανθρωπιά.. το Φιλότιμο

Ο Άνθρωπος που Αγαπά τα χρώματα της μουσικής, παίζει μουσική και Ακούει Μουσική λέγεται Εραστής της Τέχνης, αλλιώς Ερασιτέχνης!

Να βρεις ανθρώπους όμορφους. 'Ομορφους από μέσα... Να βρεις ανθρώπους που σε σέβονται και σε εκτιμούν πραγματικά γι αυτό που είσαι. που σου κάνουν χώρο στη ζωή

Έχεις φίλους. Τον Εαυτό σου Μην Ξεχνάς.

Ζήσε ! Απόλαυσε! Γεύσου!

 Χωρίς προγράμματα απασχόλησης αλλά και τη δυνατότητα υποστηριζόμενης διαβίωσης, κινδυνεύουν να μείνουν εκατοντάδες παιδιά με σύνδρομο Down,

όταν σου δίνουν ευκολίες δεν τις χρησιμοποιείς Όλες. Αν η ευκολία Βλάπτει άλλες προϋποθέσεις Απλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.

Ο Χριστιανισμός που Ασπάζομαι/πιστεύω κρατάει την παράδοση σέβεται την διαφορετικότητα και η Ελπίδα αυτής της Πίστης είναι ότι οι Άνθρωποι καθημερινά τελειοποιούνται. Έχουμε Ευφυΐα Αγάπη και Ανθρωπισμό Πρέπει να ξέρουμε τι μας συμβαίνει. Γεννηθήκαμε Ελλαδα, Ας διαχειριστούμε την Ζωή μας!

Κράτα τις λεπτομέρειες ως Στιγμές, είναι Αξία!

Να Ξυπνήσει ο "Ζορμπάς" μέσα στην Λογική σας..

Συνταγή για πανελλήνιες Εξετάσεις.Να πάτε να γράψετε με καθαρό μυαλό να κοιμηθείτε καλά το προηγούμενο βράδυ. Καλό είναι να διαβάζετε τις πρωινές ώρες. Να διατρέφεστε σωστά. Και ψυχραιμία Πάντα. Η λογική βοηθάει. Σημαντικό Είναι να γράψετε Σωστά και όχι να Αριστεύσει κάποιος Απαραίτητα. Καθαρό Μυαλό-Διάβασμα Σωστό-Ψυχραιμία-Λογική.

Η Δυτική Μουσική Ξεκουράζει, κράτα_ το!

ποτέ δεν σε εγκατέλειψα Ελλάδα ούτε για σπουδές. Είμαστε Υπάρχουμε δεν είναι Κανείς Μόνος, Είμαστε όλοι μαζί, Είμαστε Έλληνες.

Αν στην Ζωή είχαμε τακτοποιήσει το θέμα Σύντροφος, θα ήταν ποιο χρήσιμες οι Συμβουλές μας.

« Αν χρειαστεί να το κάνω δεν μπορώ να αρνηθώ, είναι η δουλειά μου.

Όμορφη και Έξυπνη έχεις Μέλλον;;;;; Απάντηση, θέλει ρυθμισμένο το συναίσθημα.

ποτέ μην νιώσετε τον πόνο της σιωπής, ποτέ όμως.Να επικοινωνείτε!

Επέλεξε/Ζήσε Όμορφα!

Ας δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε Εμείς. Αν κάνει ο καθένας την δουλειά του Σωστά σε όποιο πόστο βρίσκεται αμέσως μπήκε η πρώτη βασική τάξη.

Δεν κατηγορώ τον λαό αναγνωρίζω το περιβάλλον που ζω και διορθώνω ότι περνάει από το χέρι μου.

Γίνονται Θαύματα Όταν δεν έχεις Αυταπάτες, απάτες, η λογική βοηθάει.

Εμπιστοσύνη !

Μαριος Καπηλιδης,"Μην υποτιμάτε την ευαισθησία θεωρώντας την κάτι εύθραυστο.Είναι η πιο σκληρή δύναμη του κόσμου, που μ' αυτήν τον κατακτάς." Μάνος Χατζιδάκις

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.

Άλλαξε Σκέψη, Χαμογέλα της, να Σου Χαμογελάσει

Όταν ξεκινάς την εφηβεία βλέπεις πρίγκιπες ΜΟΝΟ και ότι βλέπει ο καθένας δεν ποινικοποιείται. Όλα τα δάκτυλα του χεριού ανήκουν στο χέρι άλλα δεν είναι ίδια.

''Μη διδάσκεις στο παιδί σου πώς να γίνει πλούσιο.  Δίδαξε του πώς να γίνει ευτυχισμένο… Έτσι όταν μεγαλώσει, θα γνωρίζει την αξία των πραγμάτων  και όχι την τιμή τους…''

Άκου μια ωραία συμβουλή από έργο με τον Αριστοτέλη Ωνάση," Όταν γνωρίζεις έναν Άνθρωπο να τον γνωρίσεις τόσο ώστε να ξέρεις πόσο χρόνο θα του Αφιερώσεις την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις".  Έτσι από τον κάθε άνθρωπο αναγνωρίζουμε πόσο χρόνο/αξίζει/ έχουμε διάθεση να ανταλλάξουμε μαζί του. Ο χρόνος της ζωής είναι πολύτιμος για να σπαταλιέται, είναι Αλήθεια(λυπάμαι εάν ήμουν παρένθεση).

Η Κρίση άραγε φταίει που γίναμε Φοβικοί με τους Ανθρώπους ή ο εύκολος χωρίς εργασία πολύ πλούτος τους;;; Εγώ επέλεξα την μοναξιά Χρόνια τώρα, στην Αθήνα ήμουν ποιο μόνη από τους μόνους, το κινητό και η "αυλή" γεμάτη Πάντα η καρδιά Άδεια και μετά το ατύχημα η Αλήθεια Γυμνή. Τα καλοκαίρια ερχόμουν στην Κρήτη 10 ημέρες και μου έφταναν να ζήσω το Χειμώνα της Αθήνας. τώρα Ζω Ρέθυμνο δεν είναι ότι βρήκα παρέα βρήκα όμως ότι στην Ζωή Επιλέγεις ....Επέλεξα.

Χτυπάς την "Κορυφή" σου συνέχεια μένει ο "πάτος", αφού η μεσαία Τάξη χτυπήθηκε/χάνεται, τι σου έμεινε;;;;, σου έμεινε ο "πάτος", κακομοίρη Λαέ! Αυτός που έχει Χρήματα επενδύει Ελλάδα!  

Αν έχετε απορήσει, γιατί είμαι "μουδιασμένη" σήμερα και δεν βάζω ποστ, να σας πω ότι με αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου αρχίζω και απορώ εάν πράγματι Ζω Ελλαδα...... και άντε πάμε πάλι...μια άλλη συμφωνία αλλάζει την παλιά.

Να στηρίζεσαι στον Εαυτό σου, δεν υπάρχει Κανείς!!!!!!!!

Όταν υπογράφεις διαβάζεις όλο το κειμενοοο

Τα διαμάντια είναι Σκληρά ,Διαυγή και Αληθινά !

Για Όλα τα παιδικά Χαμόγελα να κοπεί το ΦΠΑ, από τα παιδικά προϊόντα!

τα λεφτά που δανείσατε στις τράπεζες γιατί λεβέντες τα πληρώνει ο λαός ας τα πληρώσουν οι υπόχρεοι οφειλέτες

Διεκδικώ! Προλαμβάνω!  Όταν Θέλεις. Μπορείς molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ