2016-07-12 00:52:05
Φωτογραφία για Απίστευτα περιστατικά με θρασείς κλέφτες σε χωριά της Κρήτης - Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων
Απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνιστές πολίτες, που πιάνουν είτε επ’αυτοφώρω είτε όχι άγνωστα άτομα, που έχουν εισβάλλει στα σπίτια τους με σκοπό την κλοπή, λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα σε αρκετά χωριά της ενδοχώρας.

Άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, Έλληνες, αλλά και ρομά εισβάλλουν στα σπίτια, παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα, την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν και αρπάζουν ό,τι πολύτιμο βρουν μπροστά τους, χρήματα και κοσμήματα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός κατοίκου σε χωριό κοντά στο Ηράκλειο, ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι του για να κάνει αγροτικές εργασίες και όταν επέστρεψε, βρήκε δύο γυναίκες ρομά να έχουν κάνει φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του σπιτιού.

Μόλις εκείνες αντιλήφθηκαν ότι ο ιδιοκτήτης γύρισε σπίτι, πήγαν να φύγουν ανενόχλητες, κανονικά από τη κεντρική είσοδο του σπιτιού.

Τότε ήταν που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει.


Οι δύο γυναίκες χωρίς να χάσουν χρόνο, τον έσπρωξαν με όλη τους τη δύναμη, τον έριξαν κάτω και έγιναν καπνός.

Έντρομος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, μόλις μπόρεσε να συνέλθει διαπίστωσε ότι οι δύο τσιγγάνες δεν είχαν προλάβει ή δεν είχαν καταφέρει να βρουν τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Πήραν από κρέας… μέχρι ηλεκτρικές συσκευές

Δεν έχει όμως προηγούμενο και η διάρρηξη, που σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου, όπου οι κλέφτες επέδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση σε τρόφιμα και ηλεκτρικές συσκευές και όχι σε κοσμήματα και χρήματα.

Συγκεκριμένα η συγκεκριμένη οικογένεια μπαίνει στο στόχαστρο διαρρηκτών για έκτη φορά.

Αυτή τη φορά οι δράστες πέρα των ηλεκτρικών συσκευών που άρπαξαν, φεύγοντας, πήραν μαζί τους ό,τι κρέας υπήρχε μέσα στον καταψύκτη, το λάδι από την αποθήκη, αλλά και τα κηπευτικά, που είχε μαζέψει ο ιδιοκτήτης από τον κήπο του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ