2016-07-27 18:36:14
Φωτογραφία για Η Ευρώπη γίνεται η δεύτερη αγορά της Apple
Η Ευρώπη είναι και πάλι η δεύτερη αγορά της Apple κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2016, ενώ συνεχίζει να καταρρέει στην Κίνα σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα.  Σε αντίθεση, η Apple συνεχίζει την άνοδό της στην Ιαπωνία και την Ινδία .

Μεταξύ του Απριλίου και του Ιουνίου του 2016 η Apple πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια στην κινεζική αγορά. Πέρυσι αυτή τη χρονική περίοδο, ήταν στα 13 δισεκατομμύρια. Η μείωση έφθασε έτσι σχεδόν το 33%. Επειδή οι Κινέζοι καταναλωτές  ενδιαφέρονται τώρα για τις συσκευές σε πολύ χαμηλές τιμές, και δείχνουν να μην προτιμάνε προϊόντα της Apple.

Ως αποτέλεσμα, η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για την Apple και πάλι, πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με πωλήσεις 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, η Apple δημοσίευσε την ανάπτυξη του iPhone  επί των πωλήσεων στην Ινδία κατά 51% σε σχέση με πέρυσι. Αυτή είναι η αγορά με την ταχύτερη ανάπτυξη.

Ομοίως, οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται στην Ιαπωνία αυξήθηκαν κατά 23%, χάρη στην όρεξη των Ιαπώνων για smartphones με πριμοδότηση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ