2016-08-26 01:51:08
Φωτογραφία για Ρεκόρ εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς
Οι διοργανωτές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 , ανακοίνωσαν ότι πουλήθηκαν χθες 133.000 εισιτήρια, που είναι ρεκόρ, μιας και πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό των εισιτηρίων που έχουν πωληθεί ποτέ σε μία μόνο ημέρα.

Η ζήτηση των εισιτηρίων για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες έχει αυξηθεί μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά την πώληση 16.000 εισιτηρίων το περασμένο Σάββατο, οι διοργανωτές είπαν ότι πουλήθηκαν 50.000 εισιτήρια την Κυριακή, 100.000 την Δευτέρα και στη συνέχεια 133.000 την Τρίτη.

Ο Χαβιέρ Γκονσάλες, διευθύνων σύμβουλος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την αύξηση της ζήτησης για τα εισιτήρια των Παραολυμπιακών, μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Τις τελευταίες 48 ώρες μόνο, έχουμε διπλασιάσει τον αριθμό των εισιτηρίων που πωλήθηκαν συνολικά. Είναι φανταστικό να δούμε το Ρίο να συσπειρώνεται γύρω από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Το χρυσό μετάλλιο της Βραζιλίας στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ περασμένο, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους Βραζιλιάνους, αλλά και μία γεύση, από τι μπορούν να περιμένουν στους Παραολυμπιακούς, στοχεύοντας για πρώτη φορά θέση ανάμεσα στις κορυφαίες πέντε ομάδες στον πίνακα μεταλλίων. Προφανώς θέλουν περισσότερο και θέλουν να είναι μέρος αυτών των ιστορικών Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ