2016-08-31 11:13:53
Φωτογραφία για Γιατί θυροκόλλησαν μπιλιετάκια Alpha και Star στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης;
Και ενώ συνεχίζεται το μαραθώνιο θρίλερ για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες μετά από την πρώτη διανυκτέρευση των οκτώ υποψηφίων στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, λίγο μετά τις 9 το σήμερα το πρωί δικηγόρος του Star θυροκόλλησε στην είσοδο του κτιρίου της ΓΓΕΕ τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το κανάλι στις 19 Αυγούστου κατά της συμμετοχής στο διαγωνισμό του Χρήστου Καλογρίτσα. Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε σήμερα ήταν η τελευταία διορία για την επίδοση των ασφαλιστικών μέτρων.

Παρόμοια διαδικασία ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα στις 10:00 δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε στην είσοδο του κτιρίου της ΓΓΕΕ τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο σταθμός Alpha σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του επιχειρηματικού σχήματος του κ. Καλογρίτσα.

Και ενώ το αποτέλεσμα της μεγάλης αναμέτρησης αναμένεται να το μάθουμε αργότερα σήμερα, η οριστική κατακύρωση των τεσσάρων αδειών στους νικητές της δημοπρασίας θα γίνει μετά τον έλεγχο του «πόθεν έσχες»
. Όπως δήλωσε χθες σε συνέντευξή του ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, «η (σ.σ τρέχουσα) διαδικασία οδηγεί σε προσωρινούς υπερθεματιστές γιατί θα ξαναγίνει έλεγχος του πόθεν έσχες και μέσα σε είκοσι μέρες όσοι κερδίσουν θα πρέπει να καταθέσουν και την πρώτη δόση του τιμήματος».

Οσο για τα υπόλοιπα στάδια της διαδικασίας, όπως είπε ο κ. Κρέτσος «από κεί και πέρα υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα εκδικαστούν στις 16 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια ο υπουργός Επικρατείας μετά και από την τελική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί «ακύρωσης του διαγωνισμού», θα βγάλει την τελική υπουργική απόφαση που θα λέει ότι αυτοί είναι οι τέσσερις κάτοχοι άδειας».

Από αυτή τη δήλωση, προκύπτει ότι ο υπουργός θα περιμένει το ΣτΕ προτού επισφραγίσει την κατακύρωση των τεσσάρων πανελλαδικών αδειών γενικής στόχευσης στους δικαιούχους τους.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των θεματικών αδειών, ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε ότι «θα το δούμε αφού ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και εφόσον υπάρχουν αλλαγές στην αγορά. Αυτή τη στιγμή η αγορά δεν μπορεί να δικαιολογήσει μεγαλύτερο αριθμό από το «4» το οποίο προκηρύσσουμε. Εάν υπάρξουν αλλαγές και μόνο τότε, μπορούν να υπάρξουν και θεματικές άδειες. Κατά την άποψη μου αυτή τη στιγμή δε δικαιολογείται κάτι τέτοιο». Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ