2012-05-17 09:26:02
Φωτογραφία για Επιδοτήσεις σε ιδιοκτήτες της... Σαμαριάς
Ως και τον εθνικό Δρυμό Σαμαριάς, το ωραιότερο φαράγγι της Ευρώπης, όπως και άλλες δασικές και αναδασωτέες περιοχές της Κρήτης... χρησιμοποιούσαν με πλαστογραφημένα έγγραφα κάποιοι κτηνοτρόφοι σαν δικές τους ή ενοικιαζόμενες εκτάσεις, προκειμένου να εισπράττουν παράνομα επιδοτήσεις!

Αυτό προκύπτει από έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι οποίες, όπως έγινε γνωστό, έχουν καταγράψει σωρεία περιπτώσεων με εκατοντάδες εμπλεκόμενους σε απάτη και που σύντομα αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, τη «βιομηχανία» της απάτης επιβεβαιώνει ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάσης Καρούντζος, ο οποίος και απέστειλε στον εισαγγελέα φάκελο με συγκεκριμένα ονόματα που συνέλεξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου, διεύθυνση δασών, οργανισμός κοινοτικών ενισχύσεων κ.ά.

Όπως αποκάλυψε το ΕΘΝΟΣ ο κ.Καρούντζος, από τα 50.000 στρέμματα του εθνικού δρυμού Σαμαριάς στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τα 25.000 στρέμματα εμφανίζονται ιδιωτικά ή ενοικιαζόμενα με πλαστά συμβόλαια και ενοικιοστάσια από 350 και πλέον κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής, όπως ακόμη και κτηνοτρόφων από τον... Μυλοπόταμο Ρεθύμνου!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ