2016-11-02 20:20:24
Φωτογραφία για Ένα πραγματικό θαύμα για τη μητέρα και τα τέσσερα κορίτσια της!
Το "θαύμα" έγινε χάρη στη συγκλονιστική ανταπόκριση στο δράμα της οικογένειας που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη - λόγω φωτιάς - στο δρόμο Ένα πραγματικό "θαύμα" για τη μητέρα και τα τέσσερα κορίτσια της !

Απαιτήθηκε μόνο ένας μήνας περίπου και μια μεγάλη "αγκαλιά" από Ηρακλειώτες και μη, για να αποκτήσει ένα ...καινούριο - ουσιαστικά- σπίτι, η μητέρα με τα 4 κορίτσια της, που βρέθηκαν στο δρόμο μετά από πυρκαγιά!

Η άμεση κινητοποίηση των μελών της εθελοντικής Ομάδας Κίτρινη Αποστολή και η συγκλονιστική, όπως χαρακτηρίζεται, ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για βοήθεια, έφεραν τόσο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της, στα Δειλινά, το οποίο καμία σχέση δεν έχει πλέον με τα αποκαΐδια τα οποία βρίσκονταν εκεί στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εκπρόσωπος της Ομάδας, Δημήτρης Αποστολάκης:

"Το Ηράκλειο έδειξε το δρόμο της αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι από την Κυριακή το βράδυ η οικογένεια που είχε καεί το σπίτι της στα Δειλινά μένει πλέον στην καινούργια της οικία!!! Το τι έγινε αυτές τις 38 ημέρες και ποιοι ήταν αυτοί που βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτό το μικρό θαύμα θα το γράψουμε τις επόμενες μέρες!"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ