2012-05-18 22:03:56
Φωτογραφία για Προειδοποιήσεις και από τον Σούλτς
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου προειδοποίησε η αρχή της φρίκης θα είναι η έξοδος από το ευρώ» και χαρακτήρισε «φρούδες ελπίδες, όσους υποστηρίζουν ότι μπορεί η Ελλάδα να βγει από το μνημόνιο χωρίς συνέπειες «ο δρόμος είναι δύσκολος» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έσπευσε να σημειώσει ότι πρέπει η Ελλάδα να τύχει βοήθειας ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί ενώ τόνισε την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις καθώς η ελλήνική οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική.

Στο ραντεβού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πάντως, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη διαλόγου ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων και την Ελλάδα.

«Θλίβομαι που γίνεται πάρα πολύς λόγος για την Ελλάδα, αλλά ποτέ με τους Έλληνες. Ξέρετε πολύ καλά, κύριε πρόεδρε, ότι κατά τη δική μου άποψη η Ευρώπη αυτήν τη στιγμή είναι μία ανώνυμη δύναμη. Γίνεται λόγος για την τρόικα. Σε εμένα όμως δεν αρέσει αυτό. Μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν θέλουμε να υποδουλώσουμε την Ελλάδα, αλλά ακριβώς να τη βοηθήσουμε», είπε ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

«Πολλοί μιλούν για την Ελλάδα, αλλά όχι με τους Έλληνες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σουλτς, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επισκεφθεί σε αυτή τη χρονική συγκυρία την Αθήνα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ