2012-05-19 00:02:33
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ελληνική αστυνομία σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη ΓΓΑ για τους τελικούς της Α1, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ζητήθηκε η συνεργασία από τους παράγοντες των ομάδων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως ανέβηκε στο επίσημο site της ελληνική αστυνομίας:

«Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (18.05.2012) το απόγευμα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μεταξύ εκπροσώπων της ΓΓΑ, ΕΛ.ΑΣ. ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ με σκοπό το πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων καλαθοσφαίρισης Play Off , μεταξύ των ομάδων ΟΣΦΠ – ΠΑΟ.

Κατά τη σύσκεψη, από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των άλλων, ζητήθηκε η συνεργασία από τους παράγοντες των ομάδων προκειμένου να υποστηριχθεί η προσπάθεια για ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης τονίστηκε ότι, ενόψει της προεκλογικής περιόδου και δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις της ΕΛ.ΑΣ. είναι αυξημένες, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα διατεθούν θα είναι οι όλως απαραίτητες για την ασφαλή τέλεση των αγώνων και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σε βάρος της αστυνόμευσης της αστικής περιοχής και της ασφάλειας των πολιτών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ