2016-12-09 21:45:08
Φωτογραφία για Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μίλησε για όλα ...
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για -την εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Πίστευα ότι το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρώτη θέση. Πίστευα ότι θεωρητικά ήταν ένας εύκολος όμιλος και ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες στα τελευταία παιχνίδια».

-το τι φταίει και έχασε και τα δύο ματς ο Ολυμπιακός: «Παρακολουθώ από μακριά τον Ολυμπιακό. Το υλικό που έχει τώρα, οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, δεν θα υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όμως θα πρέπει να πιστώσω την επιτυχία και των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ που έχει δύο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό».

-τις ευθύνες της διοίκησης στην ενίσχυση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι: «Σίγουρα πρέπει να πάμε πίσω. Δεν έχει δείξει ο φετινός Ολυμπιακός πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, αφού ο Ολυμπιακός καταφέρνει να καπαρώσει το πρωτάθλημα αρκετά νωρίς. Ο Ολυμπιακός “κοιμάται” στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει προβλήματα όταν βγαίνει στην Ευρώπη».


-τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν τον Γενάρη: «Είναι δύσκολο κάτι τέτοιο. Όσες προσθήκες και αν γίνουν θα είναι δύσκολο να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους. Δεν θυμίζει τίποτα τον παλιό καλό Ολυμπιακό. Ακόμα και ο Φορτούνης που δεν είναι στα καλύτερά του, όλοι έψαχναν εκείνον και του έδιναν πάσες. Ο προπονητής έχει την ευθύνη, αφού αποφασίζει για πολλά πράγματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι».

-το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού και αν αυτή είναι η ανασταλτική λειτουργία: «Αν δείτε το δεύτερο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός, η μισή άμυνα βρίσκεται πάνω από το κέντρο και οι άλλοι τρέχουν να κυνηγήσουν τη φάση. Δεν υπήρχαν κοντινές αποστάσεις. Έβλεπα δύο ομάδες που είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο τακτικό κομμάτι».

-την πρόοδο του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια: «Ο ΑΠΟΕΛ από τη δική μου εποχή και μετά έχτισε ένα σερί, μία δυναμικότητα στην Ευρώπη που ήταν μεγάλη για τα δεδομένα της Κύπρου και συνεχίζεται ως σήμερα. Έχει παίξει πάρα πολλές φορές σε ομίλους του Champions League και του Europa League, έχει μία εξαιρετική έδρα και θα τη ζήλευαν πάρα πολλές ομάδες και στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Η απορία όλων είναι αν ο ΑΠΟΕΛ ήταν στην Ελλάδα, αν θα μπορούσε να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή η συζήτηση γίνεται αρκετά συχνά όταν οι κυπριακές ομάδες έχουν κερδίσει τις αντίστοιχες ελληνικές ομάδες. Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικούσε με μεγαλύτερη δύναμη το πρωτάθλημα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ