2016-12-12 10:07:24
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ξήλωσαν ολόκληρη παιδική χαρά!
«Ξηλωμένο» το δάπεδο το οποίο έχει στοιχίσει πολλά χρήματα (πρόκειται για το ειδικό εξελιγμένο δάπεδο ασφαλείας) εδώ και και πολύ καιρό στην παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

Όπως περιγράφουν γονείς η κατάσταση παραμένει έτσι εδώ και χρόνια.

Και δεν είναι μόνο το δάπεδο! Οι κούνιες είναι σπασμένες, ενώ ο χώρος που περιβάλλει την παιδική χαρά γεμάτος σκουπίδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Στην ίδια κατάσταση βρέθηκε και η παιδική χαρά που είχε κατασκευαστεί στην παραλία της Κάτω Αχαΐας. Και αυτή είχε παραδοθεί σε κοινή χρήση με σύγχρονες προδιαγραφές. Πολύ σύντομα όμως, έγινε … κομμάτια! Η έδρα του δήμου δυτικής Αχαΐας αυτή τη στιγμή, δεν έχει κανέναν κοινόχρηστο χώρο αναψυχής για παιδιά. Η απογοητευτική εικόνα όμως δεν είναι του «σήμερα». Επαναλαμβάνεται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν «στεριώνει» χώρος παιδικής αναψυχής στην Κάτω Αχαΐα
. Οι Αχαγιώτες θυμούνται ότι έπρεπε να οδηγήσουν αρκετά χιλιόμετρα μακριά για να βρουν παιδική χαρά. Οι περισσότεροι κατέληγαν στην Πάτρα. Τα ερωτήματα πολλά. Οι προβληματισμοί ακόμη περισσότεροι. Η νοοτροπία, οι συνήθειες, το πολύχρωμο παζλ κοινωνικότητας της περιοχής; Και τα ερωτήματα συνεχίζονται. Οι αρχές που αναλαμβάνουν κατά καιρούς τα ηνία του δήμου, ποιες δυνατότητες έχουν να «καθαρίσουν» την κατάσταση; Ενδεχομένως θα μπορούσε μόνιμη φύλαξη να αποτρέπει τέτοιου είδους καταστροφές; Η αστυνόμευση, έχει εξαντλήσεις τις δυνάμεις της λόγω έλλειψης υποδομών; Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τις αρμόδιες αρχές (;).

«Η μοναδική παιδική χαρά της πόλης μας εγκαταλελειμμένη εδώ και καιρό. Έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Καμία παρέμβαση από τη Δημοτική αρχή σε ένα χώρο που βρίσκεται σε μια περιοχή δίπλα από σχολείο και νηπιαγωγεία.Με πολλά σημεία επικίνδυνα για μικρούς και μεγάλους», καταγγέλλει η ΑΚΙΔΑ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ