2016-12-13 08:21:25
Φωτογραφία για Το υπονοούμενο του Τραμπ για την παραμονή του στον Λευκό Οίκο
Για τον Ιανουάριο αναβάλλει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τις επιχειρήσεις του λόγω σύγκρουσης συμφερόντων, με τη νέα ιδιότητά του ως προέδρου. «Η ανακοίνωση θα γίνει τον Ιανουάριο» δήλωσε ο εκπρόσωπός του Σον Σπάισερ ενώ και ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε στο Twitter: «αν και δεν είμαι υποχρεωμένος από τον νόμο, θα αποχωρήσω από τις επιχειρήσεις μου πριν την 20η Ιανουαρίου (σ.σ. ημέρα ουσιαστικής ανάληψης των καθηκόντων του) ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ πλήρως στην προεδρία. Δύο από τα παιδιά μου θα τις διαχειρίζονται. Δεν θα γίνουν νέες συμφωνίες κατά τη διάρκεια της θητείας μου (ή των θητειών μου) στην προεδρία.

Με αυτό το ένα «s»- γράφει term(s)- ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε την πρόθεσή του να έχει διάρκεια και πιθανώς να παραμείνει στον Λευκό Οίκο για περισσότερο από μία τετραετία.

Ποιοι προορίζονται για τα υπουργεία Εξωτερικών και Ενέργειας

Συνθέτοντας το υπουργικό του συμβούλιο, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει την επιλογή του διευθύνοντα συμβούλου της Exxon Ρεξ Τίλερσον για την ηγεσία του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών. Προς το υπουργείο Ενέργειας φαίνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να οδεύει ο πρώην κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ