2016-12-14 16:47:42
Φωτογραφία για Amazon Prime: Ο αντίπαλος του Netflix με χαμηλότερες τιμές
Από σήμερα οι χρήστες του ios μπορούν να απολαύσουν στις συσκευές τους την νέα υπηρεσία streaming ταινιών του Amazon. Η υπηρεσία video streaming του Amazon Prime βίντεο είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store για το iOS. Αυτή είναι η ανταγωνίστρια της Netflix και έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της τιμής διάθεσης των € 3 και € 4 ανά μήνα ανάλογα την επιλογή.

Μέχρι σήμερα, οι υπηρεσίες streaming μετάδοσης του Netflix ήταν η μόνη επιλογή διαθέσιμη για το iOS. Από σήμερα, ένας ισχυρός ανταγωνιστής μπαίνει στο App Store το Amazon Prime βίντεο, η υπηρεσία streaming της Amazon. Η αμερικανική εταιρεία προσφέρει πολύ χαμηλότερες τιμές, δεδομένου ότι η ετήσια συνδρομή είναι στα € 49, 4 € ανά μήνα, αντί των € 9,99 του Netflix. Επιπλέον, σε προσφορά μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία για € 2,99 ανά μήνα για τους πρώτους έξι μήνες.

Το μοναδικό αδύνατο σημείο είναι πως στο Amazon δεν υπάρχουν προς το παρόν αποκλειστικότητες κάτι που μπορεί να αλλάξει σύντομα και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα κατεβάζοντας την εφαρμογή για iphone και ipad στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι μάχιμοι της 79 ΑΔΤΕ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι μάχιμοι της 79 ΑΔΤΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ