2016-12-18 22:47:09
Φωτογραφία για Οι Los Lampicos παρέα με εθελοντές και υπό τους ήχους της μπάντας του Γ'ΣΣ  ''γυαλίζουν'' τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Για ακόμη μια φορά οι Los Lampicos παίρνουν πρωτοβουλία και ρίχνονται στη μάχη της καθαριότητας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού δόθηκε στις 10:00 σήμερα το πρωί στο περίπτερο του Κήπου της Μεσογείου, και με τη βοήθεια των «Φίλων της Νέας Παραλίας» και εθελοντών από το Γ΄ Σώμα Στρατού, καθάρισαν τον κήπο από γκράφιτι.

 "Καθαρίσαμε ένα μεγάλο μέρος στο Κήπο της Μεσογείου των επιφανειών που ήταν μουτζουρωμένες. Θεωρούμε ότι αυτό προάγει τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή του κόσμου και ελπίζουμε ότι θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο. Αυτό που θα ήθελα από το δήμο είναι να έχει μια πιο συστηματική αντιμετώπιση στο θέμα αυτό δηλαδή να καθαρίζουμε πιο συστηματικά τις μουτζούρες γιατί με τον τρόπο αυτό νομίζω ότι θα μπορέσουμε επιτέλους να καθαρίσουμε την παραλία από αυτή τη μάστιγα που έχουμε σήμερα", τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Την δράση «ντύνει» μουσικά η φιλαρμονική ορχήστρα του Γ΄ΣΣ.

 

ΠΗΓΗ: http://www.thestival.gr/culture/actions/item/282305-oi-los-lampicos-parea-me-ethelontes-gyalizoun-ti-nea-paralia-foto-video
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ