2016-12-22 09:12:08
Φωτογραφία για Η μητέρα της νύφης καταπλακώθηκε από δέντρο - Οι τελευταίες της στιγμές!
Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα σε γάμο στην Καλιφόρνια έγινε γνωστό πως το θύμα ήταν η μητέρα της νύφης Η 61χρονη Margarita Mojarro καταπλακώθηκε από δέντρο και πέθανε στη γαμήλια δεξίωση της κόρης της. Η άτυχη γυναίκα κηρύχθηκε νεκρή στο σημείο αφού απεγκλωβίστηκε από το δέντρο ευκάλυπτου.

"Η Margarita ήταν πολύ καλός άνθρωπος και πολύ τρυφερή μητέρα", δήλωσε η Guadalupe Cuevas, της οποίας ο γιος είναι παντρεμένος με την κόρη της Sonia. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου ενώ έβγαζαν φωτογραφίες στη γαμήλια δεξίωση της κόρης της Patty.

"Ήταν πολύ τραγικό και ο γιος μου έχει υποστεί σοκ. Ήταν μαζί με τους δύο του γιους και τη γυναίκα του Sonia κοντά στο δέντρο. Έχει σοκαριστεί επειδή τα παιδιά του ήταν τόσο κοντά στο δέντρο.

Οι κόρες της Margarita την αγαπούσαν πάρα πολύ και πάντα της ζητούσαν τη βοήθειά τους. Ήταν πολύ υποστηρικτική μητέρα, φίλη και γειτόνισσα".

Από το συγκλονιστικό δυστύχημα τραυματίστηκαν 5 ακόμα καλεσμένοι που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα. Η ανιψιά της νύφης, Isabel, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω τραύματος στο κεφάλι. Η κατάσταση του μικρού κοριτσιού βελτιώνεται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ