2016-12-24 08:48:16
Φωτογραφία για Αγγελική Ηλιάδη: Με ποιον τραγουδιστή ήταν ερωτευμένη μικρή
Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη σήμερα στο Πρω1νό και μίλησε με την Φαίη Σκορδά για πολλά προσωπικά και επαγγελματικά της θέματα. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στη ζωή της στο σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά της, αλλά και την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ιδιαίτερη εντύπωση στην παρουσιάστρια και όχι μόνο, προκάλεσε η απάντησή της Αγγελικής, σχετικά με τα πιο ευτυχισμένα της Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως ήταν όταν ο πατέρας της, της είχε κάνει δώρο το δίσκο ενός συναδέλφου της -πλέον- με τον οποίον ήταν τρελά ερωτευμένη!

«Ο Χρήστος Δάντης!», αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς μου μου είχε φέρει το δίσκο του, τα “Δαχτυλικά Αποτυπώματα”. Τον λάτρευα! Είχε συνεργαστεί με τη γιαγιά μου κάποια στιγμή. Με πήρε μαζί της σε ένα μαγαζί που θα τραγουδούσαν και να έχω βάλει τα κλάματα επειδή τον έβλεπα. Είχα μεγάλο έρωτα!».

Μάλιστα εξήγησε πως δεν έχουν συνεργαστεί μέχρι στιγμής, αν και θα το ήθελε ιδιαίτερα καθώς τον θαυμάζει. «Ευτυχώς δεν με θυμάται τότε ο Χρήστος που πήγαινε και έκανε εκδηλώσεις κι έτρεχα από πίσω», παραδέχτηκε.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ