2012-05-19 14:32:05
Φωτογραφία για Οι «Anonymous» χτύπησαν και την Ελασσόνα
Το site του Δήμου Ελασσόνας στο διαδίκτυο χτυπήθηκε από τους «Anonymous» που κατά καιρούς έχουν χτυπήσει κρατικά Μ.Μ.Ε. του ελληνικού διαδικτύου αλλά... ακόμα ιστοσελίδες των υπουργείων της κυβέρνησης!

Στην διεύθυνση www.elassona.gov.gr, κάτοικοι της Ελασσόνας και όχι μόνο, μπορούσαν να βρουν 24ωρες το 24ωρο πληροφορίες για τον Δήμο και όχι μόνο.

Τώρα πια όμως πληκτρολογώντας τη συγκεκριμένη διεύθυνση, αυτό που βλέπει κανείς είναι το γνωστό μήνυμα των «Anonymous», οι οποίοι αναφέρουν στην αγγλική γλώσσα: «Η γνώση είναι δένδρο... Είμαστε Ανώνυμοι... Είμαστε λεγεώνα... Δεν συγχωρούμε... Δεν ξεχνάμε... Να μας περιμένετε...»!

Το «κατέβασμα" της ιστοσελίδας έγινε αντιληπτό και από τις υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας, οι τεχνικοί του οποίου προσπαθούν να βρουν λύση.

Αξίζει να αναφερθούμε στπο γεγονός πως οι «Anonymous» σε ηχογραφημένη ανακοίνωσή τους, στο διαδίκτυο προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας, σημείωσαν χαρακτηριστικά: «Χαιρετισμούς στην Ελλάδα
. Είμαστε οι Anonymous. Αυτό που συμβαίνει στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Σας επέλεξαν για να ενεργείτε για λογαριασμό των πολιτών σας και να εκφράζετε τις επιθυμίες τους, αλλά έχετε αποτύχει ταπεινωτικά. Έχετε σκοτώσει το πιο ιερό στοιχείο της χώρας σας, τη δημοκρατία. Η δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας αλλά τώρα την έχετε σκοτώσει. Τι ειρωνεία! Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν και εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε κάτι για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του λαού σας.

Έχετε δημιουργήσει μια νέα δικτατορία πάνω στους ώμους των πολιτών σας και επιτρέψατε τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ε.Ε. να τους υποδουλώσουν τόσο οικονομικά, όσο και πολιτικά. Πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης σας και κάνατε τους ξένους ανθρώπους να τους μισούν για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι κρίμα! Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε ανθρώπους που διαδηλώνουν προκειμένου να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και του δικαιώματος στη ζωή. Υπογράφοντας το νομοσχέδιο ACTA, θα στερήσετε από τους πολίτες σας περαιτέρω ελευθερία και τους ωθείτε ένα βήμα προς την καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!».
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ