2012-05-19 14:29:38
Φωτογραφία για ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ο πρόεδρος της ελληνικής κολυμβητικής ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μίλησε για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου πόλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΕ καταδίκασε, όπως ήταν φυσικό το γεγονός τονίζοντας ότι τόσο η ομοσπονδία όσο και οι τοπικές αρχές έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

«Καταδικάζουμε το θλιβερό αυτό γεγονός που διαδραματίστηκε λίγες ώρες μόνο μετά την καθ’ όλα άψογη διεξαγωγή των ημιτελικών του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Εδώ και πολλές μέρες η ΚΟΕ και οι τοπικοί φορείς εργάστηκαν σκληρά για την υποδειγματική διεξαγωγή της διοργάνωσης και πέτυχαν απόλυτα στο έργο τους αφού χθες στο κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια των ημιτελικών δεν άνοιξε μύτη κι ούτε πρόκειται να συμβεί τίποτα στο σημερινό τελικό», είπε ο κ. Διαθεσόπουλος και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι με συντονισμένες ενέργειες της ΚΟΕ και των τοπικών φορέων η αποστολή του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε με ασφάλεια και με άλλο πούλμαν στη Σάμη και στη συνέχεια από την Πάτρα με δεύτερο πούλμαν μεταφέρθηκε στον Πειραιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ